Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Huminiqum  Capsule 120 buc
  • Huminiqum  Capsule 120 buc

Huminiqum Capsule 120 buc

HUMINIKAPSZ
Rating 

Huminiqum  Capsule 120 buc

108,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Descriere

HUMINIQUM capsule este un supliment alimentar care conține acid fulvic, acid humic, Vitamină C, minerale și lapte de ciulin.

Îmbunătățește sistemul imunitar, stimulează randamentul mental, detoxifiază organismul și asigură aportul de minerale.

Suplimentul alimentar HUMINIQUM conține microelementele organice necesare, în cantități echilibrate natural, bio-disponibile și în forme fulvate care ajută la: aportul de minerale esențiale, îmbunătățește starea de bine, îmbunătățirea sistemului imunitar, stimulează activitatea antivirală, pentru detoxifierea organismului, pentru recuperarea rapida după boli, îmbunătățește nivelul antioxidanților, pentru armonia mentală.

 – Efecte excepționale în inactivarea radicalilor liberi care pot cauza condițiile de îmbolnăvire, cum ar fi cancer, îmbătrânire prematură, disfuncții endoteliale, apariția ridurilor;

– Enzimele și vitaminele sunt surse de vitalitate. Ele transformă nutrienții și moleculele de construcție biochimică în energie. Substanțele humice stimulează activitatea enzimelor și vitaminelor. Sensibilitatea biologică a vitaminelor și enzimelor crește atunci când li se alătura și acidul fulvic.

 Efectul antiviral al substanțelor humice a fost folosit în medicina umană de mai mult timp, deoarece acestea se numără printre cei mai eficace agenți antivirali ai naturii.

 – Substanțele humice transportă mineralele prin membranele celulare. Chiar și prin acele membrane care sunt închise din cauza conținutului mare de Potasiu (K) .

 – Acizii humici transformă elementele anorganice (minerale și micronutrienti) în molecule organice permițându-le astfel să intre celule. În mod excepțional, ele formează cu ușurință legături interschimbabile cu mineralele biologice în timp ce formează limite intact puternice cu metalele grele toxice.Metalele grele sunt eliminate din organism de acizii humici.

 – Asigură absorbția optimă a mineralelor prin inhibarea absorbției celor care sunt în supradoză, dar în același timp sprijină absorbția unui nivel scăzut de minerale.

Extract din lapte de ciulin – caracter antioxidant ce combate acţiunea radicalilor liberi, proprietăţi antiinflamatorii şi capacitatea de a ajuta ficatul să se regenereze.

Apă purificată

Huminiqum nu contine aditivi cum ar fi indulcitori, stabilizatori, coloranti sau conservanti. Daca gustul original nu este placut se poate administra intr-un lichid acceptabil sau preferat.

Este recomandată administrarea HUMMINIQUM dimineața, cu 15 – 20 minute   înainte de masă.

Doza zilnică recomandată pentru adulți

Ca energizator general 1 X 2 capsule

Detalii ale produsului
HUMINIKAPSZ
1 Obiect
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Esență Herbafulvo pe baza de plante medicinale 750 ml

Huminiqum Capsule 120 buc

Huminiqum  Capsule 120 buc

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook