Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Esenta Herbafulvo - Premium 750 ml
  • Esenta Herbafulvo - Premium 750 ml

Esenta Herbafulvo - Premium 750 ml

HERBA-PREM
Rating 

Herbafulvo - Premium 750 ml

115,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
stoc suficient

Descriere

Esenta Herbafulvo - Premium 750 ml

Am primit mai multe critici pentru gustul caracteristic incomparabil al esenței Herbafulvo (nu chiar delicios), care este practic gustul extractelor din plante și al acidului fulvic.

Pentru a avea un efect gustativ mai favorabil am modificat compozitia esentelor, motiv pentru care a fost inclusa inulina. Inulina este o fibră dietetică cu gust dulce, care este în esență un carbohidrat rezistent care nu poate fi digerat de propriile enzime, care este un prebiotic foarte util. Inulina pe care o folosim provine din cicoare, care este foarte pura, astfel incat putem evita efectul de balonare experimentat cu siropul de cicoare. Trebuie să știți că cicoarea este de cca. 24% inulină, aprox. 14 la sută monozaharide, fructoză și glucoză, în plus cca. Conține 3% alcool de zahăr. Dacă utilizați inulină care provoacă balonare, inulina pe care o utilizați conține monozaharide și alcooli de zahăr.

Inulina utilizată în suplimentul alimentar premium Herbafulvo essence este foarte pură și nu conține monozaharide sau alcooli de zahăr.

Datorita folosirii inulinei prebiotice cu un gust deosebit de dulce, am eliminat indulcitorul natural stevia din varianta premium.

Cealaltă diferență semnificativă este că am eliminat sorbat de potasiu din compoziție. Acest conservant este substanța naturală care previne în mare parte creșterea ciupercilor. Sorbat de potasiu poate provoca un efect alergic la unii consumatori. Sorbatul de potasiu poate cauza probleme persoanelor sensibile la histamină, dar Herbafulv premium poate fi consumat și de persoanele sensibile la histamină.

 Pe baza experienței de 4 ani, se poate spune că adăugarea de sorbat de potasiu s-a dovedit a fi prea precaută în ceea ce privește conservarea ingredientelor active, deoarece conform testelor, bazate pe tehnologia strictă de producție, sorbat de potasiu Herbafulvo essence premium este microbiologic steril. chiar si fara el. Prin urmare, suplimentul alimentar premium Herbafulvo essence poate fi consumat și de persoanele care sunt sensibile la sorbat de potasiu.

Mai există o diferență importantă între compoziția Herbafulvo essence și Herbafulvo essence premium. Premium conține amidă de acid nicotinic, cunoscută și sub numele de niacinamidă. Molecula de bază este niacina sau acidul nicotinic, care este în esență vitamina B3. Acidul nicotinic prin amida acidului nicotinic este un precursor pentru formarea coenzimei nicotinamide adenin dinucleotide (NAD + ), așa-numita cale chinureninei. În mediul nutrițional de astăzi, calea kinureninei este deteriorată, motiv pentru care producția de NAD + nu este în ritmul potrivit sau se oprește.

Folosim versiunea amidata a acidului nicotinic din doua motive.

În organismul nostru, nicotinamida este forma activă, amidarea are loc în ficat cu ajutorul unei enzime citocrom p450, acest proces de amidare este deteriorat din cauza efectelor de mediu, mai ales nutritive. Un alt motiv este că acidul nicotinic (niacina) provoacă înroșirea rapidă a pielii peste o doză de 50 mg/zi.

Prezența cantității potrivite de aminoacid arginină este o condiție esențială pentru furnizarea de oxid nitric în organismul nostru și pentru funcționarea optimă a celulelor. Arginina este un donator de oxid nitric, arginina furnizează oxid nitric pentru vasodilatare. Acest efect bazat pe fiziologie ajută circulația și tensiunea arterială optimă. Ceea ce face ca Herbafulvo essence Premium este arginina legata de acidul fulvic, asa-numita „arginina protejata”. Arginina în această formă este deja absorbită în fazele inițiale ale intestinului subțire, asigurând eficient aprovizionarea optimă cu arginina.

Flora intestinală normală este unul dintre bastioanele protectoare ale corpului nostru”. Principalele sale sarcini sunt protecția împotriva agenților patogeni străini, menținerea sistemului imunitar la un nivel constant de pregătire.

Herbafulvo asigură această funcție cu mai multe fațete și echilibrul optim al florei intestinalecomponenta pectină de mere a essence ajută, deoarece pectina de măr este unul dintre principalii nutrienți pentru bacteriile benefice care alcătuiesc flora intestinală.

Consumul lui este recomandat continuu, indiferent de varsta.

SKU: HF006 Categorie: Esența Herbafulvo-Mester és Major

Detalii ale produsului
HERBA-PREM
18 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Esență Herbafulvo pe baza de plante medicinale 750 ml

Esenta Herbafulvo - Premium 750 ml

Herbafulvo - Premium 750 ml

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook