Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Daosin  tablete 60 buc recomandat celor alergici la histamina.
  • Daosin  tablete 60 buc recomandat celor alergici la histamina.

Daosin tablete 60 buc

DAOSIN
Rating 

Recomandat celor alergice la histamină .

275,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
stoc suficient

Descriere

DiAminoOxidoză  - Recomandat celor alergice la histamină , când consumă alimente ce conțin histamină .

CUM funcționează DAOSIN ? 

Enzima lipsă , DiAminoOxidoză ( DAO) din corpul nostru, este înlocuită de acceași enzimă găsită în capsulă DAOSIN, care descompune histamina. Luând o capsulă DAOSIN fără histamină înainte de masă crește cantitatea de DAO din intestinul subțire și capacitatea histaminei de a se descompune. Astfel descompunerea histaminei în intestine este accelerată .

Cum folosesc capsula DAOSIN ?

Adulții trebuie să ia una sau două capsule , cu puțin lichid ,chiar înainte de mese, în funcție de histamina din dietă.

Contraindicații : sarcină , alăptare ,boli coronariene, hipertensiune arterială instabilă , astm sever asupra întregului organism și normalizează procesele interne.Acolo unde este necesar, stimlează sistemul imunitar iar unde există hiperactivitate , îl calmează și îl echilibrează. Tratează oboseala mentală și fizică , vindecă insomnia, impotența,anemia,artrita. Ajută digestia,protejează inima, echilibrează tensiunea arterială ridicată și scăzută și glicemia . Ginsengul ajută funcția glandelor endocrine, ajutând organismul să absoarbe eficient vitaminele și mineralele pe le consumăm. 

PROPUNERE DE UTILIZARE :

Pentru adulți un comprimat/ zi. Luați tableta între mese, în aceeași oră a zilei. În timpul unei perioade deosebit de stresante, doza poate fi crescută la 2 comprimate / zi( după micul dejun, după prânz). După 6 săptămâni de utilizare continuă, se recomandă o pauză de 1-2 săptămâni.

Există mai multe modalități de utilizare

În medicina tradițională chineză ,ghinsengul este folosit pentru a reînvia energia vieții. Persoanele de vârstă mijlocie și vârstnice folosesc puterea sa de țncălzire, mai ales iarna, pe vreme mohorâtâ. Tinerii folosesc ginseng atunci când vine vorba de creșterea potențialului , în timp ce femeile tind să folosească ginseng înainte de a începe o dietă și de a schimba stilul de viață. Este utilizat împotriva oboselii și anorexiei . întărește sistemul imunitar și îmbunătățește capacitatea memoriei. Ginsenozidele elimină stresul și cresc performanțele mentale și fizice. De asemenea,are efecte antioxidante și poate juca un rol important șn prevenirea dezvoltării aterosclerozei,bolilor hepatice și oculare. Este important să știți că nu este potrivit pentru tratamentul gripei sau răcelilor, deoarece nu vă întărește sistemul imunitar atunci când sunteți bolnav ,ci boala care este prezentă în voi ! Cu alte cuvinte ,atingeți ginsengul doar dacă  sunteți sănătoși.

Detalii ale produsului
DAOSIN
5 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Cărămidă Sare (Praid) 20x10x2,5 cm

Daosin tablete 60 buc

Recomandat celor alergice la histamină .

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook