Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Sare de baie cu petale de Trandafir Praid 1 kg
  • Sare de baie cu petale de Trandafir Praid 1 kg

Sare de baie cu petale de Trandafir Praid 1 kg

SAREBAIE-TRA
Rating 

Sarea are un efect de detoxifiere.

36,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
stoc suficient

Descriere

Cu ajutorul sării de baie Praid cu trandafir, putem crea o baie aromatizantă, revigorantă și pentru corp și suflet. Datorită conținutului de sare naturală  are un efect de detoxifiere, este excelent  pentru îngrijirea pielii și un agent de protecție, în timp ce uleiul esențial de trandafir este un stimulent pentru circulația sângelui, dezinfectant ,calmează inima și sistemul digestiv.

Sărurile de baie conțin sare de Praid au un efect de vindecare excelent și nu veți găsi niciunul similar pe rafturile magazinului.

Sarea Praid conține 84 de tipuri de minerale și conținut ridicat de nămol vindecător, deci este excelentă împotriva afecțiunilor reomatice, a problemelor articulare, a problemelor pielii și în general, în susținerea proceselor metabolice ale organismului.

O baie sărată este egală cu un tratament de detoxifiere de 3- 4 zile.

Sarea de Praid are un efect benefic asupra oricărui tip de piele.

După o astfel de baie, corpul renaște, pielea se regenerează și înflorește, iar corpul devine mai ușor.

Tensiunea este eliberată și multe afecțiuni cauzate de stres sunt ameliorate. De asemenea, este recomandat pentru tratamentul afecțiunilor reomatice și cardiovasculare și înțepăturilor de insecte. Uleiul esențial de trandafir este un stimulent circulator excelent, dezinfectant, calmează inima și sistemul digestiv, liniștește pielea, mintea, sufletul și ne răsfață cu un miros de lux în timpul băii.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: 

Puneți 0,5 kg. sare de baie în cadă în puțină apă fierbinte. Când sarea este dizolvată umpleți cada. Temperatura apei ar trebui să fie în jur de 37 de grade.

Durata recomandată a băii este de 20- 30 de minute . După baie nu clătiți corpul, ci lăsați să se usuce, apoi relaxați-vă timp de o jumătate de oră.

Este recomandat o bai/ zi. Datorită conținutului ridicat de minerale din sare, în apa de baie se formează sedimente asemănătoare cu noroi.

INGREDIENTE: 

Sare Praid natural,ulei esențial de trandafir

Detalii ale produsului
SAREBAIE-TRA
3 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Cărămidă Sare (Praid) 20x10x2,5 cm

Sare de baie cu petale de Trandafir Praid 1 kg

Sarea are un efect de detoxifiere.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook