Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Sare de Baie Relax Muguri de Brad 2 kg
  • Sare de Baie Relax Muguri de Brad 2 kg

Sare de Baie Relax Muguri de Brad 2 kg

SARE-BARELBRA
Rating 

Sare de baie Praid Relax cu muguri de brad.

28,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
stoc suficient

Descriere

DESCRIEREA:

Cu ajutorul sării de baie Praid cu muguri de brad, putem crea o baie armonizantă, revigorantă și liniștitoare pentru corp și suflet. Datorită conținutului de sare natural are un efect de detoxifiere, este excellent pentru îngrijirea pielii și un agent de protecție,în timp ce uleiul esențial cu muguri de brad este un stimulent digestiv, pielea noastră, interiorul nostru.

Sărurile de baie care conțin sare din Praid au un efect de vindecare excelent și nu veți găsi niciunul similar pe rafturile magazinului. Sarea Praid conține 84 de tipuri de minerale și conținut ridicat de nămol vindecător, deci este excelentă împotriva afecțiunilor reumatice, a problemelor articulare, a problemelor pielii și în general, în susținerea proceselor metaboloce ale organismului. O baie sărată este egală cu un tratament de detoxifiere de 3-4 zile.

Sarea de Praid are un efect benefic asupra oricărui tip de piele, reglând pH-ul pielii și producția de sebum.După o astfel de baie, corpul renaște pielea se regenerează și înflorește, iar corpul devine mai ușor. Tensiunea este eliberată și multe afecțiuni cauzate de stres sunt ameliorate.

Cu ajutorul sării putem crea cu ușurință o baie pentru echilibrarea corpului și a sufletului, calmantă, care are un efect detoxifiant, excelent pentru îngrijirea pielii și oferă protecție. De asemenea, este recomandat pentru tratamentul afecțiunilor reumatice și cardiovasculare și înțepăturilor de insecte.

Uleiul esențial de muguri de brad este un stimulent circulator excelent, dezinfectant, calmează inima și sistemul digestiv, liniștește pielea, mintea, sufletul și ne răsfață cu un miros de lux în timpul băii. Dîruițivă pe Dvs.sau pe cei dragi cu această experiență plăcută și relaxantă!

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

Puneți 0,5 kg. sare de baie în cadă în puțină apă fierbinte. Când sarea este dizolvată umpleți cada. Temperatura apei ar trebui să fie în jur de 37 de grade.

Durata recomandată a băii este de 20-30 de minute. După baie, nu clătiți corpul, ci lăsați-l să se usuce, apoi relaxați-vă timp de o oră. Este recomandat o baie/ zi. Datorită conținutului ridicat de minerale din sare, în apa de baie se formează sedimente asemănătoare cu noroi.

INGREDIENTE: sare Praid natural, ulei esenșial de muguri de brad.

Detalii ale produsului
SARE-BARELBRA
3 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Cărămidă Sare (Praid) 20x10x2,5 cm

Sare de Baie Relax Muguri de Brad 2 kg

Sare de baie Praid Relax cu muguri de brad.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook