Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800 g
  • Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800 g
  • Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800 g

Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800 g

SARE-BAIBERG
Rating 

Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800 g

35,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
stoc suficient

Descriere

Sare de baie aromaterapie - Bergamotă 

Sarea de baie este folosită de sute de ani în tratarea diverselor dureri de natură inflamatorie, dar are mult mai multe proprietăți benefice pentru organism.

Sarea noastră de baie Aromatherapy este realizată artizanal, parfumează pielea prin uleiurile esențiale, este bogată în micro şi macro elemente prin cele trei tipuri de sare adăugate (Sare Himalaya, Sare de mare și Sare de Praid) și prin celalalte ingrediente hidratante și relaxante precum uleiul de migdale dulci, ovăz coloaidal și sarea amară.

Calmează şi relaxeaza muschii, pielea va rămâne netedă, tonifiată şi radiantă.

Va imbogăţi apa cu minerale, stimulând circulaţia sângelui şi oferindu-vă o baie relaxantă şi un somn bun.

Sarea de baie Himalaya provine din minele de sare din munții Himalaya, în special din cei localizați în Pakistan. 

În urmă cu 250 de milioane de ani, când munții abia începeau să capete formă, oceanele au depozitat, la baza acestora, cantități masive de sare. Deoarece depozitele de sare au fost acoperite, ulterior, cu lavă, gheață și zăpadă, timp de milioane de ani, sarea de Himalaya are reputația de a fi una dintre cele mai pure, nepoluate tipuri de sare.

Sarea Epsom este, de fapt, sulfat de magneziu, o sare a acidului sulfuric cu magneziul. Aceasta își are numele de la orașul Epsom, din Anglia, unde a fost descoperită. Deși are aspect, structură chimică și denumire de sare, aceasta nu este, în sensul propriu, sare și nu poate fi consumată alimentar, având un puternic gust amărui.

Proprietățile tămăduitoare ale sării Epsom derivă din conținutul mare de magneziu și a fost folosită, de-a lungul timpului, în numeroase remedii locale pentru fibromialgie, insomnie și dureri articulare.

Dizolvați 250-300 g sare de baie în apă caldă, scufundați-vă corpul în cadă și relaxați-vă pentru aproximativ 20-30 de minute. În timpul băii, puteți sorbi încet un pahar de apă, pentru a îmbunătăți transpirația și detoxifierea. După baie lăsaţi pielea să se usuce în mod natural.

Pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare și femeilor însărcinate, recomandăm consultarea cu medicul înainte de a folosiri produsul.

Numai pentru uz extern !

Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Depozitare:

A se păstra într-un loc ferit de lumină și căldură la temperaturi cuprinse între 0-25 °C

INCI / Ingrediente : Maris Sal (Sare de mare), Sare de Himalaya, Sare de Praid, Sare Epsom, Bicarbonat de sodiu, Avena sativa (Ovăz coloidal), Petale de trandafir, Ulei esențial de bergamotă, Ulei esențial de citronella, Prunus amygdalus dulcis oil (Ulei de migdale dulci), Cristale de mentol, CI 12490.

Detalii ale produsului
SARE-BAIBERG
5 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Cărămidă Sare (Praid) 20x10x2,5 cm

Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800 g

Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800 g

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook