Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Himalája Kristály Sólámpa 2-3 kg
  • Himalája Kristály Sólámpa 2-3 kg

LAMPĂ DE SARE DIN HIMALAYA 2-3 kg

LAMP-SARHIM
Rating 

Lampa de Himalaya poate face minuni!

110,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
stoc suficient

Descriere

Lampa de Himalaya poate face minuni! Pornițil și vindecați-vă!

Cine are o lampă cu sare acasă sau la serviciu,probabil se simte mai bine,mai sănătos,are energie și este proaspăt fizic și psihic.Acest lucru se datorează ionilor negativi care provin din blocul de sare.Această senzație pozitivă intră în joc și atunci când vă aflați pe o plajă unde mulți ioni negativi circulă în aer.Puteți adauga acest efect minunat al naturii în casa dvs. achiziționând o lampă din sare din Himalaya și veți avea o atmosferă plăcută care poate avea doar un efect pozitiv asupra sănătății voastre.

IONII POZITIVI PERICULOȘI

Ionii încărcați pozitiv sunt emiși în primul rând de aparatele electrocasnice ,cunoscute sub numele de electrosmog.Calculatoare ,telefoane mobile,microundele emit aceste particule minuscule de ioni.Cercetăriile au arătat că ionii pozitivi bombardează creierul cu o frecvență de douăzeci de ori mai mare,ceea ce poate provoca insomnie și alergii.

IONII NEGATIVI

Nici nu este de prisos în natură ,totul are beneficiile sale ,așa că ,în afară de ionii pozitivi,există ioni negativi,care împiedică efectele nocive ale celor pozitive ,cu alte cuvinte,le neutralizează și le face inofensive.Aerul umput cu ioni negativi oxigenul poate fi utilizată de creier mai eficient,astfel 

Detalii ale produsului
LAMP-SARHIM
8 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Esență Herbafulvo pe baza de plante medicinale 750 ml

LAMPĂ DE SARE DIN HIMALAYA 2-3 kg

Lampa de Himalaya poate face minuni!

Scrie-ti recenzia
3 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook