Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
  • Nou
Biocom-15 Day Body Cleanse and Detox 240 Capsule
  • Biocom-15 Day Body Cleanse and Detox 240 Capsule

Biocom-15 Day Body Cleanse and Detox 240 Capsule

BIOC-15DAY
Rating 

15 Day Body Cleanse and Detox 240 Kapszula

370,00 lei
Cu TVA 1-2 saptamani
Cantitate
la comanda

Descriere

Szeretnéd, ha a szervezeted időnként fellélegezne? Erősítenéd az ellenálló-képességed a méreganyagok kiürítésével? Van bő két heted egy alapos pucolásra? Ha mindhárom kérdésre igenlő a válaszod, Neked készülhetett a Total Body Cleanse, a Biocom vadonatúj kúrája! A kéthetes Teljes Testtisztító Program egy olyan, legalább félévente ajánlott eljárás, amely négy termékkel hat pontra koncentrál, és arra, hogy megújulhasson a szervezeted, úgymond „böjtként”, de nem az éhezés jegyében

Belek és paraziták: B-Guard

A B-Guard (Bowel and Parasite Cleanse) az egyik legfontosabb egészségmegőrző terápiának, a béltisztításnak lehet az alapja. Olyan, a népi gyógyászatban jól ismert, rengeteg ősi megfigyeléssel bíró gyógynövényből készült, amelyek vélekedések szerint széles körű jótékony hatást fejthetnek ki a rendszeres bélmozgás elősegítése érdekében. Ez a formula csökkentheti a gázképződést, a puffadást, egyben serkentheti a régi széklet ürülését, nem felejtkezve el „útközben” a parazitákról.

A máj barátja: L-Guard

Mivel a máj számos általunk elfogyasztott méreg- és szennyezőanyagot megszűrő szerv, fontos a tisztítása. Az L-Guard-ra (Liver Cleanser) ugyanaz érvényes, ami fentebbi társára: számos ismert gyógynövényt tartalmaz, csak ez kifejezetten a májra koncentrál. S gondoljunk csak bele, mi mindennel kell megküzdenie egyik legfontosabb szervünknek: alkohol, cukor, zsíros ételek, kávé, adott esetben erős pirulák – a sor hosszan folytatható. Nem kérdés, hogy jól eshet számára is a megkönnyebbülés.

Figyelem a nyirokrendszernek: H-Guard

A túlterhelt, káros anyagokkal teli keringési rendszer számos, különböző típusú zavart eredményezhet. A H-Guard (Blood – Hema – and Lympathic Cleanser) gyógynövényes potenciálja kifejezetten a nyirokrendszerre (és a vérre) koncentrál. „Ellenfelet” talál bőven: baktériumok, vírusok, méreganyagok, s munka közben erősítheti az immunrendszert. De a kulcs ebben az esetben is, mint korábban sorolt társainál: a megelőzés!

Húgyutak: U-Guard

Az U-Guard (Urinary Tract Cleanser) szerepét különösebben nem kell magyarázni egy gyakorlott fogyasztónak, hiszen a húgyutak tisztítása eddig is fókuszban volt. Most nem külön, hanem egy komplex kúra részeként jelenik meg, az imént felsorolt értékek és szemlélet jegyében.

Gyakoribb mosdóhasználat

A tisztítókúra segíthet megszabadulni sok méreganyagtól. A reggeli bélmozgás serkentése mellett idővel akár energiatöbblet is érzékelhető, s ha gáz vagy puffadás jelentkezne – noha pont az ellenkezője a cél! –, akkor célszerű kiegészíteni a kúrát a Candida Cleanse termékkel. Ha a B-GUARD szedése közben hasmenés tapasztalható, érdemes másnap csökkenteni az adagot, fontos az önkontroll. A mosdóhasználat gyakorisága megnőhet, de a 15 Day Total Body Cleanse nem hashajtó, s például a B-GUARD-ot úgy tervezték, hogy éjszaka fejtse ki hatását, az eredmény pedig a szokásosnál nagyobb reggeli bélmozgás lehessen.

Több víz, könnyebb ételek, zöldebb italok

Az étrend jelentős megváltoztatására ugyan nincs szükség, de általános útmutatás ilyenkor az egészséges életmódra fókuszálás. Nem klasszikus böjtről van szó, de ha lehet, együnk ebben az időszakban több zöldséget (nyersen, amikor csak lehetséges), soványabb fehérjéket, például csirkét és halat, és igyunk sok vizet. A kúra során rendkívül fontos a kellő hidratáltság, felnőtteknél napi 2-3 literrel számolva (rendszeres testmozgás esetén több is lehet). Cukrozott levek helyett pedig a „zöld turmixok” használata kívánatos, amihez a termékpaletta sok fogódzót ad (Immun Supreme, KetoGreen), már csak ízesíteni kell például C-vitaminnal (vagy/és Kollagénnel, Kindervittel…). Az alkoholfogyasztás nem javasolt, de nem jár mellékhatással a kúra ideje alatt, inkább csökkentheti az eredményeket.

Használati utasítás:

Lefekvés előtt 3 kapszulát kell bevenni a B-Guard termékből. Ha ezt reggel erős bélmozgás, a szokásosnál nagyobb székletürítés követi, a másik három termékből (L-Guard, H-Guard, U-Guard) kettőt kell bevenni reggel, valamint újabb kettőt este, amíg a dobozok ki nem ürülnek.

Ha nincs jelentősebb székletürülés reggel a B-Guard hatására, ne vegye be a másik három készítményt (L-Guard, H-Guard, U-Guard)! Hanem emelje egy kapszulával este a B-Guard adagját egészen addig, amíg ez reggel nem párosul bőséges székletürítéssel. Után kezdheti (folytathatja) a másik három termék (L-Guard, H-Guard, U-Guard) szedését a fentebbi dózisnak megfelelően, tehát reggel és este, dobozonként 2-2 kapszulával. Fontos, hogy üres gyomorra, vagy étkezések között használjuk ezeket, lehetőleg (tisztított) vízzel.

Figyelmeztetés:

A cél a reggeli, tartalmas székletürítés a B-Guard használatával, ami lehetséges, hogy először csak 6 kapszula bevételével történhet meg – egyéni érzékenységtől függően. (Extrém esetekben 12 kapszula is elképzelhető.) Miután először elérte a kívánt hatást, mindenképpen csökkentse a B-Guard mennyiségét! Az átlagos dózis a kívánt eredményhez 2-4 kapszula, lefekvés előtt. Hasmenés esetén csökkentse az adagot, tartós (két napon túl észlelhető, folyamatos) hasmenés esetén ne folytassa.

Terhesség és szoptatás idején mellőzendő! 18 év alatt felnőtt felügyelete mellett végezhető. Mindenképpen konzultáljon használat előtt kezelőorvosával!
Detalii ale produsului
BIOC-15DAY
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Cărămidă Sare (Praid) 20x10x2,5 cm

Biocom-15 Day Body Cleanse and Detox 240 Capsule

15 Day Body Cleanse and Detox 240 Kapszula

Scrie-ti recenzia

Urmariti-ne pe Facebook