Sunt disponibile cateva modalitati sigure pentru a achita achizitionarea In magazinul nostru. Depinde doar de dvs. pe care o veti alege.

Plata prin transfer bancar in avans

Dupa procesarea si finalizarea comenzii primiti la adresa de mail pe care ne-ati pecizat la inregistrare documentul de plata aferent comenzii curente - factura, care contine toate datele necesare platii: valoarea, contul IBAN,... Pe documentul de plata (OP) va rugam sa treceti numarul comenzii si/sau numarul facturii. Dupa ce banii intra in contul nostru, predam coletul firmei de curierat, trimitem marfa.

Plata cu Card (Paylike)

Acest webshop foloseste gateway-ul de plata Paylike pentru plati cu card. Pentru utilizarea acestui serviciu, trebuie sa fiti de acord cu politica de confidentialitate si protectia datelor personale (privacy policy) al sistemului Paylike, pe care puteti accesa la linkul urmator:

"Paylike acts as data controller in regards to your payment instrument information, see their privacy policy for more information about the processing."

Plata bunurilor la livrare

Veti plati suma in lei pentru comanda dvs. direct la curier sau la oficiul postal corespunzator sau la punctul pick up al Coletariei de unde veti ridica coletul.

Intampinati probleme cu plata? Sunati-ne .

Pentru ca vrem sa fiti cat mai satisfacuti si dorim sa va trimitem comenzile In regula si fara probleme, puteti obtine informatii contactandu-ne prin telefon sau prin email:

Telefon:  +40 747 658 878
Email:   info@naturistiq.ro

Urmariti-ne pe Facebook