LR-Gel Aloe Vera Piersică 1000 ml

Detoxifiere: Când este necesar să țineți o cură de detoxifiere?

Detoxifierea este reprezentată de un concept foarte cunoscut și popular mai ales în ultimii ani. Tot mai multe persoane țin cure de detoxifiere.

Ce înțelegem prin detoxifierea organismului?

Detoxifierea reprezintă menținerea unei diete specifice pe o anumită perioadă de timp, cu scopul de a curăța organismul de toxine. De cele mai multe ori oamenii apelează la anumite produse specifice care să îi ajute să obțină rezultatul într-un timp cât mai bun însă detoxifierea poate fi făcută și cu ajutorul unor alimente naturale sau prin eliminarea unor alimente, care nu sunt benefice pentru organism, din mesele de zi cu zi.

Un lucru foarte important de știut este acela că organismul nostru deja este foarte bine pregătit și se poate descurca singur însă dacă suplimentăm nu facem decât să obținem un rezultat și mai bun.

Organismul nostru zilnic este supus unor factori care nu îi fac bine deloc, aceștia fiind alcoolul, tutunul, somnul limitat, mâncarea nu întotdeauna sănătoasă, oboseala, poluarea, medicamentația chiar și unele produse cosmetice.

Până la finalul acestui articol vei afla când este necesar să ții o cură de detoxifiere și cum să iți ajuți organismul să treacă de o perioadă mai dificilă.

 

Este recomandat să țineți o cură de detoxifiere o dată la o anumită perioadă de timp deoarece corpul nostru este expus zilnic la tot felul de substanțe chimice, alimentația nepotrivită și cum am spus mai sus, și oboseala. Așadar o cură de detoxifiere este bine venită o dată la ceva timp.

Dacă vă doriți să țineți o astfel de cură, trebuie să știți că perioada recomandată este intre 3 și 7 zile însă există și anumite cure de detoxifiere care pot ține și o lună de zile.

Care sunt semnele care să mă facă să îmi dau seama că trebuie să țin o cură de detoxifiere?

Organismul supraîncărcat se va manifesta astfel:

Oboseală, stare de rău, iritabilitate, schimbări de dispoziție,balonare, insomnie, dureri de cap , dureri musculare și articulare, lipsa de energie , probleme cu tenul (acnee, puncte negre), transpirație urât mirositoare și/sau abundentă, senzația de minte încețoșată, imunitate scăzută - răciți frecvent.

Care sunt cele mai importante beneficii ale unui regim de detoxifiere?

Îmbunătățește foarte mult nivelul de energie. De multe ori cand suntem lipsiti de energie detoxifierea organismului este ultima la care ne gandim ceea ce nu este deloc un lucru bun.

Dacă elimini zahărul din organism, cofeina, grăsimile și  le înlocuiești cu fructe și legume proaspete, vei obține deja un bust de energie. Hidratarea pe perioada unei cure de detoxifiere este foarte importantă deoarece dacă corpul nu este hidratat se instalează automat starea de oboseală.

Tranzitul intestinal va fi îmbunătățit

Curele de detoxifiere sunt renumite pentru obținerea unei funcții naturale de purificare a organismului nostru.

Curățarea colonului este cea mai importantă parte din procesul de detoxifiere al organismului deoarece sunt toxine care nu își au locul în organismul nostru.

Ajută la pierderea kilogramelor în plus.

Dieta de detoxifiere nu te va ajuta să dai câteva kg jos într-un timp foarte scurt, în schimb te va ajuta să ai un organism mai sănătos și să iți stabilești un regim alimentar mai bun.

Sistemul imunitar va fi din ce în ce mai puternic și veți resimte acest lucru într-un timp destul de scurt.

Daca vă ajutați corpul cu o detoxifiere vă ajutați  implicit și organele să funcționeze așa cum trebuie în mod normal.

 

Ce beneficiu va aduce acest lucru?

Acesta ajută la stimularea sistemului imunitar iar nutrienții vor fi mult mai bine absorbiți.

Sistemul limfatic va fi mult mai protejat cu ajutorul fructelor și legumelor pe care le administrați în perioada unei detoxifieri ceea ce este foarte bine deoarece sistemul limfatic este un factor important în organismul nostru.

Tenul va fi mult mai curat

Știm cu toții cât de important este să avem un ten curat iar efectele detoxifierii la nivelul pielii vor fi foarte vizibile. Pielea este cel mai mare organ prin care eliminam  toate toxinele. Orice modificare din stilul tău de viață este vizibila în mod direct pe piele, așadar încearcă pe cât posibil să ai grijă de organismul tău.

Pentru oricine este recomandată o detoxifiere odată la ceva timp deoarece detoxifierea aduce numai beneficii corpului nostru.

LR-Gel Aloe Vera Piersică

Noi vă recomandăm produsul ALOE VERA  cu gust de piersică ce are rol purificator, ajutând la detoxifierea organismului, rol stimulator, deoarece susține metabolismul energetic,  rol dietetic, fără zahăr, perfect pentru siluetă și sănătos.

LR-Gel Aloe Vera Piersică este bogat în vitamina C, nu are adaos de zahăr și este recomandată o administrare a acestuia de trei ori pe zi.

Acestea au fost cele mai importante informații de care este bine să țineți cont dacă doriți să țineți o cură de detoxifiere. Folosiți-vă de produsele care vă ajută să obțineți cât mai repede rezultatul dorit și cu siguranță veți avea rezultate foarte benefice într-un timp rezonabil.

Urmariti-ne pe Facebook