Ceai din plante Herbal Fasting

Dacă ai început o cură de slăbire, nu uita să folosești și   ceaiul pe parcursul acesteia.

Cât de important este să consumăm ceaiuri pe perioada dietei dar și după finalizarea acesteia?

Un lucru pe care trebuie să îl stabilim încă de la început este că, dacă viața ta este sedentară, nu ai grijă la alimentație și ai un regim alimentar care nu este potrivit, consumul de ceaiuri nu te va ajuta să scapi de kilogramele în plus. Ceaiul este aliatul tău în această situație iar acesta vine la pachet cu foarte multe beneficii pentru organismul și sănătatea ta.

De ce este ceaiul un aliat dacă vrei să slăbești?

Ceaiul favorizează arderile din organismul tău iar în acest fel se reduc și grăsimile din corp iar de aici putem trage concluzia că ceaiurile te ajută să slăbești mult mai repede și partea cea mai bună este că te ajută să te și menții la greutatea la care iți dorești să ajungi.

Care este cantitatea de ceai pe care trebuie să o consum zilnic?

Cantitatea care este recomandată pentru consumul zilnic este de 2 căni, iar cel mai bine ar fi să le consumi dimineața și seara, bineinteles evită zahărul și incearcă să nu iei o gustare în aceiași perioadă în care ai ales să bei și ceaiul.

Ceaiurile care te ajută pe perioada slăbirii nu vor da rezultate peste noapte, este nevoie să te înarmezi cu răbdare și perseverență deoarece o dietă reprezintă  un proces care trebuie respectat cu rigurozitate pentru a vedea rezultatele dorite.

Odată ce te decizi să consumi suficiente lichide pe perioada dietei, în cazul acesta să te decizi să consumi ceai zilnic, vei simți cum arderile tale cresc și cum rezultatele încep să se vadă.

Activitatea fizică

Activitatea fizică joacă un rol extrem de important, aceasta ca și ceaiul accelerează arderile în organism. Prin activitate fizică nu te gândii doar la exercițiile din sala de sport deoarece dacă nu ești pregătit pot fi chiar periculoase. În acest caz este vorba de mersul pe jos minim 30 de minute în fiecare zi, la pas alert.

Cum să aleg ceaiul potrivit pentru mine?

Un ceai bine ales, pe perioada dietei îți oferă vitaminele și mineralele necesare funcționării optime a organismului.

Noi vă recomandăm să consultați un specialist însă dacă   inițial nu doriți să faceți acest lucru trebuie să fiți atenți la următoarele aspecte:

Amestecurile de plante să aibă efect detoxifiant. Corpul trebuie să renunțe la toxinele rezultate dintr-o digestie nu foarte bună, dar și la substanțele chimice ingerate, cum ar fi aditivii. E bine de știut că organismul elimină toxinele pe trei căi: intestinal, renal, dar și prin piele datorită transpirației. Simultan, amestecul de plante potrivit ne ajută să ardem grăsimile, desigur dacă și noi ținem cont de regim și sport.

Ceaiul trebuie să ne ofere suficiente vitamine și minerale.

Ceaiurile care sunt bune pentru perioada unei cure de slăbire reglează și digestia. Așadar un ceai bun acoperă trei aspecte foarte importante arderea grăsimilor și menținerea vitaminelor și mineralelor în organism cât  și digestia.

Ca o scurtă recapitulare, ceaiurile care sunt destinate curelor de slăbire au și beneficiul reglării digestiei, pe langa acest lucru au și efect energizant și acționează chiar și inpotriva efectelor îmbătrânirii.

Ca și rezultat vei observa că te vei simți mult mai bine, mai energ și cu mult chef de viață iar cel mai mare beneficiu al consumului de ceai pe perioada dietei este că și după finalizarea acesteia ceaiul te ajută să iti menții greutatea la care ai ajuns.

Noi iti recomandăm ceaiul din plante Herbal Fasting, ce te va ajuta la scăderea în greutate, este optim pe întreaga perioadă a dietei și este un amestec de ceai verde, frunze de Mate, coajă de Lapacho, frunze de urzică, ceai de roibos, iarbă lamaioasa și rădăcină de lemn dulce. Cantitatea acestuia este de 250 de g și iti va fi foarte util cu siguranță.

Așa cum am zis și mai sus, hidratarea are un rol extraordiar de important, nu numai pe perioada dietei ci permanent în viața noastră, aceasta având numai beneficii asupra organismului. Ceaiul de plante Herbal Fasting va fi prietenul ideal pe timpul dietei și te va bucura cu gustul său delicios.

Recomandarea noastră de consum a ceaiului

Recomandăm să adaugi 2 lingurițe de plante într-o cană suficient de mare, ulterior toarnă apă fierbinte și acoperă cana timp de 5 minute. Poti bea zilnic 3

chiar și 4 căni.

 Este foarte gustos, aromat și este și un amestec de plante special selectate. Este un mare calmant al setei așadar daca esti pe perioada unei diete sau urmează să începi una, nu uita cât de importantă este hidratarea cu astfel de ceaiuri pentru a stimula arderile organismului. Nu uita nici de mișcarea fizică, încearcă să mergi minim 30 de minute pe zi și astfel vei atinge într-un timp mult mai scurt rezultatele dorite.

 

 

 

 

 

Urmariti-ne pe Facebook