Detox Formula - detoxifierea ficatului

 

Ficatul reprezintă unul dintre cele mai importante organe ale organsimului nostru, el este responsabil pentru procesarea chiar, pentru stocarea substanțelor nutritive și cel mai important pentru descompunerea și separarea toxinelor.

În situația în care ficatul nostru este în dificultate, întregul nostru corp va suferi. Din păcate afecțiunile care apar la nivelul stomacului nu pot fi mereu evitate sau prevenite dar există măsuri de protecție pentru ficatul nostru care ajută la menținerea acestuia sănătos.

 

 Care este funcția ficatului? Ce face acesta?

 

Sarcinile pe care le îndeplinește ficatul nostru sunt multe și fiecare dintre acestea are o importanță foarte ridicată.

Ficatul nostru se ocupă de următoarele:

 

Procesarea și stocarea de carbohidrați, grăsimi, proteine, micronutrienti și vitamine

Descompunerea în aminoacizi a proteinelor asimilate

Descompunerea și separarea substanțelor toxice

Administrarea nivelului de energie și hormoni

Producția sucului biliar

 Sarcinile care îi revin, îi asigura ficatului statutul de organ vital. Din fericire, ficatul deține o forță de regenerare deosebită în urma daunelor minore. Pentru aceasta este nevoie să îl protejam, cel puțin la intervale regulate, deoarece daunele hepatice severe sunt ireversibile.

 

Cum pot avea grijă de ficatul meu?

Măsuri pe care le putem avea în vedere pentru a ne putea menține ficatul sănătos:

 

Hidratarea suficientă pe tot parcursul zilei

Cât timp corpul este hidratat, ficatul poate cu ușurință să se ocupe de detoxifierea corpului.

În momentul în care suntem hidratați, substanțele care sunt toxice organismului nostru vor fi transportate mult mai rapid către ficatul nostru așadar detoxifierea are loc mult mai repede decât dacă corpul nu ar fi hidratat.

 Tocmai din acest motiv se recomandă să bem zilnic suficientă apă, pentru a ne ajuta organismul să fie sănătos și să funcționeze optim.

 

Un alt aspect de luat în considerare este cura cu armurariu

Ce este armurariul?

Armurariul este remediul natural care nu doar protejează ficatul, dar sprijină și il regenereaza în cazul prezenței daunelor hepatice.

Unde pot găsi aces remediu natural?

Armurariul se poate găsi în farmacii sau chiar și în magazinele naturiste. Îl veți găsi sub formă de capsule așadar este și foarte ușor de administrat.

 

În cazul în care alegeți această modalitate de protejare a ficatului însă nu vă doriți să luați aceste pastile, există și varianta ceaiului de armurariu.

 

 

Dacă sunteți consumatori de substanțe amare, ficatul vostru cu siguranță are de câștigat.

 

Alimentele care sunt compuse din substanțe amare au un efect foarte bun asupra ficatului. Astfel de alimente stimulează producția bilei iar un alt beneficiu este că valorile colesterolului din sânge scad.

 

Dacă consum ciocolată ficatul este afectat?

Dacă vă doriți să consumați ciocolată optați pentru cea amăruie deoarece veți avea câteva beneficii importante.

Ciocolata amăruie scade tensiunea arterială deoarece conține multă cacao.

Un alt beneficiu demonstrat prin studii este acela că presiunea crescută din vasele de sânge ale cavitații abdominale, scade atunci când consumăm ciocolată amăruie imediat după masă.

 

 

Care sunt alimentele care au un efect negativ pentru ficat?

 

Primul aliment este alcoolul. Nu este o problemă dacă îl consumăm rar, dar în cazul unei persoane care consumă alcool pentru o perioadă mai lungă de timp este expusă riscului de a dăuna definitiv celulele ficatului.

 

Există situații în care daunele de la nivelul ficatului sunt minore însă aceste situații sunt depășite cu succes mulțumită capacității de regenerare a ficatului.

 

Zahărul:

Cu toții cunoaștem faptul că zahărul nu este benefic organismului însă continuăm să îl consumăm. Nu trebuie să renunțăm complet la acesta, trebuie doar să îl consumăm cu măsură.

Această măsură se aplică și zaharului din fructe care poate fi nociv atunci când este consumat în cantități mari.

 

Mesele foarte rapide și pe fugă

Cu astfel de mese putem întâmpina probleme la nivelul ficatului.

În momentul în care servim masa în fugă, tractul digestiv nu este alimentat suficient cu sânge din cauza stresului, fapt ce influențează și ficatul. Printr-o circulație insuficientă a sângelui în ficat, eficiența acestuia scade și problemele încep să apară.

 

Pentru a vă asigura că aveți ficatul sănătos, vă recomandăm produsul nostru detox formula care ajută la detoxifierea ficatului.

Acesta va avea in vedere urmatoarele:

 

Întărirea sistemului imunitar

 

Curățarea ficatului

 

Blochează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi

 

Este deosebit de eficient pentru răceli , paraziți ,infecții ,dureri în gât bolile căilor respiratorii superioare

 

Are efect anti-inflamator puternic

 

Împiedică apariția cancerului pulmonar, de stomac, ovarian și de sân.

 

 Datorită conținutului de Cholin, contribuie la buna funcționare a tractului digestiv, a stomacului și a sistemului intestinal

 

Ajută organismul la producerea antioxidanților proprii

 

Protejează funcționarea sistemului limfatic.

 

 Are efect de susținere a ficatului, astfel detoxifierea devine mai intensă

 

 Este benefic și în cazul anorexiei și ulcerului

 

Se recomandă utilizarea produsului diabeticilor, celor care suferă de boli gastrice , neurologice. Atenueaza bolile articulare reomatice. Datorită conținutului de rădăcină de brusture, are efect detoxifiant, și totodată calmează, regenerează întărește sistemul nervos și sistemul limfatic , curăță rinichii.

 

Acest supliment vă va ajuta să aveți grijă de ficatul vostru iar ulterior acesta va asigura funcționarea optimă a organismului.

 

 

 

 

 

Urmariti-ne pe Facebook