Esența Herbafulvo cu extract de papaya

Voi începe cu prezentarea principalelor avantaje ale produsului Herbafulvo.

Acest produs își face cel mai bine efectul când este consumat după  masă deoarece  scaunul este sigur datorită acestuia iar esența Herbafulvo ajută la descompunerea elementelor consumate.

Consumul esenței reduce senzația de balonare pe care mulți dintre noi o avem după masă.

 

Cum este recomandat să îl utilizezi:

Recomanat este să consumăți zilnic 40 ml. Ddoza zilnică ar fi bine să fie administrată de dimineață sau dimineață și seară în porții egale împreună cu apă potabilă.

 

Unde trebuie depozitat?

Este foarte important că produsul să fie protejat de lumina soarelui, ținut la temperatura camerei și sigilat.

Esența Herbafulvo conține extract de frunze de papaya!

 Tu cunoști efectul papaya?

Pepenele galben sau papaya  are originea în Caraibe și face parte din grupul celor mai comune culturi la tropice. Un lucru interesant este că acest fruct era folosit pentru tratarea indigestiei de către japonezi.

 

Ceaiul din frunzele de papaya ajută în eliminarea tulburărilor digestive și a arsurilor la stomac. Acesta ajută ca digestia să fie bună  și în plus  frunzele de papaya se folosesc pentru tratarea viermilor și a altor paraziți.

 

În urmă unor studii făcute în laborator pe animale a reieșit faptul că frunzele de papaya protejează organismul de ulcerul la stomac.

Acest produs este făcut și pentru a ajuta în eliminarea stresului oxidativ gastric.

 

Care este cea mai renumită caracteristică a frunzelor de papaya?

 

Caracteristica cea mai importantă a frunzelor de papaya este aceea că ajută la descompunerea rapidă a alimentelor mai greu de digerat. Acest lucru se întâmplă cu ajutorul superenzimelor papaine și chimopapaine care fac posibilă digerarea rapidă a grâului, grăsimilor și carbohidraților.

 

Odată ce reducerea timpului de tranzit este mai scurt, se reduce și  șansa corpului de acumulare a grăsimilor și de absorbție a toxinelor.

 

Proteinele care sunt slab digerate aduc după sine substanțe proteice mucoase, acestea au denumirea de mucoproteine și se depun pe mucoasa intestinală.  

 

Probleme cu care majoritatea persoanelor se confruntă sunt : constipația, diabetul, hipertensiune arterială iar papaya ajută la eliberarea elementelor constitutive ale proteinelor și ale aminoacizilor ceea ce înlătura procesul de putrefacție a proteinelor care nu sunt digerate. Papaya ajută și la curățarea pereților intestinali de substanțe cum ar fi mucus sau țesut mort.

 

Proteina din papaia conține toți aminoacizii esențiali, printre care se află și  arginină care are un rol principal în producția de material seminal și în menținerea purității sângelui.

 

Arginina ajută și în ridicarea tonusului muscular, reduce acumularea grăsimilor și în acest fel papaya a ajuns să fie un bun remediu natural pentru bolile degenerative.

 

Care este cel mai bun moment de consum?

 

Esența Herbafulvo  este cea mai eficientă consumând-o după mese deoarece asigură scaunul sigur.

 

O pot consuma dacă sunt însărcinată?

Nu este indicat să folosiți esența herbafulvo în această perioada deoarece fondul său științific liniștitor încă nu este clar.

Este folosită în țările tropicale pentru controlul nașterilor. Popoarele naturale aleg ca în absența menstruației să folosească papaya. Mai apoi pentru câteva zile începe curățarea lunară care reprezintă un avort sponta.

 

Enzima fructului papaya interacționează cu hormonul progesteron care menține fătul, așadar este periculoasă folosirea esenței Herbafulvo pe perioada sarcinii deoarece poate provoca avort spontan.

 

Papaina  ajută organismul în momentul în care  producția de enzime de descompunere a proteinelor este insuficientă. Există, de asemenea, un deficit de acid stomacal în organism. Proteinele care sunt slab digerate încep să se descompună în sistemul digestiv și astfel contribuie la autotoxicitatea organismului a substanțelor nedorite, de ex. se formează amine biogene.

 

Papaina, este  cea mai importantă și  puternică enzimă din papaya. Ajută digestia dincolo de pepsină și pancreatină. Eficacitatea sa nu este afectată negativ de pH-ul actual din intestine.

Papaina este considerată de experți a fi cea mai puternică enzimă digestivă a proteinelor. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care suferă de o lipsă de enzime de descompunere a proteinelor sau de o lipsă de acid gastric.

 

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți despre Esența Herbafulvo. Va îndrum să o folosiți dacă va doriți un corp sănătos, dacă va doriți să scăpați de senzația de balonare și de probleme cu scaunul. Țineți cont de indicațiile de folosire ale acestui produs și rezultatele vor fi mulțumitoare.

 

 

 

Urmariti-ne pe Facebook