Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Mecsek Diabet Teakeverék 100 g
  • Mecsek Diabet Teakeverék 100 g

Mecsek Diabet Teakeverék 100 g

MECSE-DIAB
Rating 
17,00 lei
Cu TVA 1-2 saptamani
Cantitate
la comanda

Descriere
Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minosülo gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.Mi a hatóanyaga? Egy lapos evokanál (kb.1 g) tartalma: 0,50 g babhüvely (Phaseolus vulgaris L., pericarpium); 0,30 g kukoricabajusz (Zea mays L., stigma); 0,10 g szederlevél (Rubus fruticosus L. et/seu Rubus caesius L.,folium); 0,10 g borsosmentalevél (Mentha piperita L., folium). Mit tartalmaz még a termék? A teakeverék nem tartalmaz mesterséges ízesíto- és színezoanyagokat, tartósítószert. Mikor ajánlott a teakeverék fogyasztása? Cukorbetegségre való hajlam esetén az étrend szabályozásával elérheto egyensúlyi állapot fenntartására és elosegítésére. Mikor nem ajánlott a teakeverék fogyasztása ? A teakeverék összetevoivel szembeni egyéni túlérzékenység (allergia), epebántalmak (pl. epeko, epeutak gyulladásos megbetegedései) és nyelocso-reflux esetén (a készítmény borsosmenta összetevoje a kellemetlen tünetek erosödését okozhatja), a teakeverék nem fogyasztható. Mit kell tudnia a teakeverék fogyasztása elott? A teakeverék hatására vércukor szintje csökkenhet. A tea enyhe vizelethajtó hatású. Cukorbetegségre való hajlam esetén idonkénti vércukorszint ellenorzés mellett javasolt a fogyasztása. Tudnia kell, hogy kezelendo problémái milyen eredetuek. Amennyiben bizonytalan a tünetei okában, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. Fogyaszthatják-e gyermekek a teakeveréket? 12 éves kor alatt gyermekek a teakeveréket biztonságossági adatok hiányában nem fogyaszthatják.

Mi a teendo, ha Ön várandós, szoptat vagy gyermeket szeretne? A teakeverék biztonságos fogyasztására vonatkozóan ezen állapotokban nem állnak rendelkezésre adatok, ezért az alkalmazása nem javasolt.

Amennyiben Ön gyermeket szeretne, úgy a készítmény alkalmazásáról kérje ki kezeloorvosa véleményét. Gépjármu vezetésre és gépkezeloi tevékenységre van-e hatása a tea fogyasztásának? Ide vonatkozó adatok nem ismertek. Hogyan és milyen adagolásban ajánlott a teakeverék fogyasztása? Egy csapott evokanálnyi (kb. 1 g) teakeveréket 3 dl (kb. egy csészényi) forrásban levo vízzel leforrázunk, majd lefedve 10 percig állni hagyjuk. Szurés után édesítés nélkül fogyasztandó. Naponta 3-4 x 1 csészényi tea elfogyasztása ajánlott, étkezés után egy óra múlva vagy étkezéstol függetlenül. Kúraszeru alkalmazása 1-2 hónapig javasolt! Milyen mellékhatásai lehetnek a teakeverék fogyasztásának? A teakeverék összetevoivel szembeni egyéni túlérzékenység estén allergiás reakciók (pl. nehézlégzés, borreakciók) jelentkezhetnek. Nyelocso-reflux esetén a kellemetlen tünetek erosödhetnek. Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezeloorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. Mire kell még ügyelni a teakeverék fogyasztása során? A teakeveréket gyermekek elol el kell zárni. A tea hosszú ideig vagy túlzott mennyiségben történo alkalmazása hypokalaemiához vezethet, gyomor-bélrendszeri panaszokat okozhat, ha a panaszos a diéta során kevés növényi táplálékot fogyaszt. Mennyi ideig fogyasztható a teakeverék? A teakeverék alkalmazása kúraszeruen 1-2 hónapig ajánlott, idonkénti vércukorszint ellenorzés mellett. Hogyan kell tárolni a teakeveréket? Legfeljebb 25 oC-on tárolandó. A nedvességtol való védelem érdekében a tasakba csomagolt teakeveréket tartsa a jól lezárt dobozban. Milyen a teakeverék külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Leírás:     Drapp, sárgásbarna és zöld színu, eloírás szerinti aprítottságú (2,0 mm - 4,0 mm), borsosmenta illatú teakeverék. Nyilvántartási szám: OGYI-954/2006 Csomagolás: BOPP-tasakban, dobozban, és celofánban. Csomagolási egység: 100 g /tasak / doboz / celofán
Detalii ale produsului
MECSE-DIAB
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Esență Herbafulvo pe baza de plante medicinale 750 ml

Mecsek Diabet Teakeverék 100 g

Scrie-ti recenzia
1 alt produs in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook