Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Gyuri Bácsi Fekete Ribizlileveles Teakeverék (Az ízületek teája) 50 g
  • Gyuri Bácsi Fekete Ribizlileveles Teakeverék (Az ízületek teája) 50 g

Gyuri Bácsi Fekete Ribizlileveles Teakeverék 50 g

GYUR-TEA
Rating 

 A gyulladásos ízületi betegségek kezelését kiválóan kiegészítik a gyógynövények.

29,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Descriere
FEKETE RIBIZLILEVELES TEAKEVERÉK:
Az ízületi betegségeknek többféle oka lehet, például kopás, gyulladás vagy autoimmun betegség. Itt a fájdalom a kísérő tünet , amely lehet enyhe, de egyre fokozódó .
 A gyulladásos ízületi betegségek kezelését kiválóan kiegészítik a gyógynövények.
A köszvény az egyik legfájdalmasabb gyulladás, melyet a vér megemelkedett húgysavszintje okoz. Ez különösen magas lehet 50 éves kor felett, gyakoribb férfiaknál. Helyes táplálkozással (az alkohol, a vörös húsok, egyes zöldfélék , pl. a gomba és a karfiol mellőzésével ) elkerülhető ez a betegség, de ha már kialakult, diétával, testmozgással, gyógyteákkal enyhíthetők a tünetek. A vese elégtelen működése hozzájárul a köszvény kialakulásához, ennek jele, hogy gyakran a vesekő is kísérő tünet. A vese legfontosabb feladata a kiválasztás, az anyagcsere-végtermékek kiszűrése. Számtalan feladata mellett felelős a vérnyomásunk szabályozásáért is, tehát működésének feltételeit biztosítanunk kell. Vannak gyógynövények, melyek segítik a munkáját, fontos szerepet játszanak a vesebetegségek megelőzésében.
A reuma szintén mozgásszervi betegség, mely mindig fájdalommal, ideiglenesen mozgásképtelenséggel jár. Autoimmun eredete, gyulladásos jellege miatt eredményesen használhatók enyhítésére a gyulladáscsökkentő és immunerősítő gyógynövények.
A Fekete ribizlileveles teakeverék (Az ízületek teája) összetétele: fekete ribizlilevél, erdei szederlevél, nyírfalevél, erdei málnalevél.  
Elkészítése: egy csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 perc után szűrje le. Ne használjon fémszűrőt. Fogyasztása: megelőzésként heti 1 csészével (délelőtt), egyéb esetben napi maximum 3 csészével (reggel, délben, délután) fogyassza.
Ellenjavallat: terhesség, szoptatás alatt nem ajánlott. Gyermekeknek 6 éves kortól hígítva adható (egy teáskanál teafű 2,5 dl vízhez).
A népgyógyászat a köszvényre elsősorban a fekete ribizli teáját alkalmazza, mely szabályozza a vérnyomást, csökkenti a húgysavat, erősíti az immunrendszert. A vese működését segítheti a nyírfa, melynek nedvét, kérgét és leveleit is használjuk. A kifejlett levelekből forrázással készítünk teát, melyet reuma, köszvény gyógyítására, vizelethajtóként használunk. Az erdei szederlevél szintén sikeresen használható a reuma és a köszvény kezelésében. Ez a gyógynövény az immunrendszer erősítésére, cukorbetegségre, vérszegénységre és vizelethajtásra is alkalmas.
Az erdei málnalevél számos jó tulajdonsága mellett a húgysavat is csökkenti. Erősíti az immunrendszert is, így járul hozzá a reuma és a köszvény tüneteinek enyhítéséhez.
Detalii ale produsului
GYUR-TEA
2 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Cărămidă Sare (Praid) 20x10x2,5 cm

Gyuri Bácsi Fekete Ribizlileveles Teakeverék 50 g

 A gyulladásos ízületi betegségek kezelését kiválóan kiegészítik a gyógynövények.

Scrie-ti recenzia
1 alt produs in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook