Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
Tenmag Pamant Peruvian 450 g
  • Tenmag Pamant Peruvian 450 g

Pamant Peruvian Tenmag 450 g

PERU-KOVA
Rating 

Pamant Peruvian Tenmag 450 g

61,00 lei
Cu TVA 2-3 zile lucratoare
Cantitate
stoc suficient

Descriere

Pamant Peruvian 450 g

Un produs unic pe piață cu eficiența sa de curățare și detoxifiere.

Curăță intestinele, vasele de sânge, circulația limfatică, pielea și fiecare dintre celulele noastre. Pământul diatomeu peruvian nu este un panaceu! Corpul uman este un miracol care poate fi reînnoit dacă funcționează curat și așa cum se intenționează. În plus, conține o cantitate concentrată de unul dintre cei mai importanți nutrienți din corpul nostru, silice.

Pământul diatomeu peruvian este cel mai pur (94%) pământ de diatomee comestibil și cel mai eficient din lume. Spre deosebire de alte pământuri diatomee, numai pământul diatomee peruvian este capabil să elimine în mod eficient bacteriile, virușii și metalele grele din corp, pur și simplu datorită structurii sale.

Îndepărtează metalele grele

- Oamenii de știință și cercetătorii au emis ipoteza de mult timp că boala Alzheimer este legată de acumularea de aluminiu în creier. Pământul diatomeu peruvian reduce acumularea de aluminiu și elimină metalele grele din corp.

Atunci când cercetătorii au adăugat silice la apa potabilă care conține rețea care conține aluminiu, concentrația de aluminiu a scăzut în creier, ficat, os, splină și rinichi. Prin urmare, silica este un important promotor al sănătății neurologice.

Deficiență de silice: creștere mai lentă a părului și mai plictisitoare, niveluri mai ridicate de colesterol, vindecare mai lentă a rănilor și fracturilor, probleme frecvente ale pielii, dureri de spate și tinitus, digestie slabă, performanțe fizice și mentale afectate.

Părul în creștere - Părul este aproape la fel de bogat în silice ca oasele sănătoase.

Consum: Se amestecă apă, suc, smoothie sau alte alimente, de preferință pe stomacul gol dimineața. 2 linguri îngrămădite (7gr.).

Nu se acumulează în organism și, prin urmare, este important ca suplimentul zilnic să fie consistent. Studiile științifice au arătat că nu există niciun efect secundar dăunător al silicei neabsorbite. Nu este nevoie să vă temeți de supradozaj, excesul este excretat automat prin fluxul sanguin, rinichi și intestine. 

Va recomandam sa consumati o multime de lichide.

Detalii ale produsului
PERU-KOVA
9 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Esență Herbafulvo pe baza de plante medicinale 750 ml

Pamant Peruvian Tenmag 450 g

Pamant Peruvian Tenmag 450 g

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook