Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Parajdi Sótégla 20x10x5 cm
  • Parajdi Sótégla 20x10x5 cm

Parajdi Sótégla 20x10x5 cm

CARAM-SARE
Értékelés 

Kristály sótégla.

29,00 lei
Adóval együtt 2-3 munkanap
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Leírás

Kristály sótégla előnyei:

A kristálysó a só eredeti és természetes egységében megmaradt kincse a Földnek, minden külső szennyeződéstől mentesen alakul ki, miután a tiszta és érintetlen ősóceánt kiszárította a napsugárzás. A nap és az élet bölcsőjének számító ősóceán pozitív energetikai rezgése rögzül a sókristály szerkezetében és ezt az energiát adja vissza nekünk, ha elhelyezzük, beépítjük otthonunkban, vagy akár grillezéshez használjuk.

Grillezés:

A sótéglát sütőben, izzó parázson, vagy gázégőre helyezve felhevítjük és a forró sótömbön különféle ételeket ( lazac, steaket, csirkét, zöldségeket ) lehet grillezni. Sokkal egészségesebb a megszokott sütési formáknál. Célszerű ujjnyi vastag szeletekre vágni, így lesz ideális a hús sótartalma. Az ételeket külön ne sózzuk be. Dekoráció a lakásba:

Csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy hogyan használod fel a téglákat. Pl. sófalat lehet kialakítani, mely megvilágítva színterápiás megoldásként javítja a hangulatod, és a lelkedet is ápolja. Lépcső burkolatként, dekorációként is bevetheted, vagy az ajtókeret köré is kialakíthatsz egy látványos ívet, sót akár megvilágított padlóként is funkcionálhat az egymás mellé pakolgatott sótégla.  A sófalnak olyan speciális kipárolgásuk van amely allergiás és asztmás megbetegedések kezelésére is alkalmas. Képes megszüntetni az elektroszmogot.

Plusz szállítási költséget számolunk a termékre!

Termék részletei
CARAM-SARE
1 Elem
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Parajdi Sótégla 20x10x5 cm

Kristály sótégla.

Írja meg véleményét
1 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on