Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Parajdi Sótégla 20x10x2,50 cm
  • Parajdi Sótégla 20x10x2,50 cm

Parajdi Sótégla 20x10x2,50 cm

CARAMIDSAR
Értékelés 

A kristálysó a só eredeti és természetes egységében megmaradt kincse a Földnek.

27,00 lei
Adóval együtt 1-2 hét
Mennyiség
rendelésre

Leírás

Kristály sótégla előnyei:

A kristálysó a só eredeti és természetes egységében megmaradt kincse a Földnek, minden külső szennyeződéstől mentesen alakul ki, miután a tiszta és érintetlen ősóceánt kiszárította a napsugárzás. A nap és az élet bölcsőjének számító ősóceán pozitív energetikai rezgés mintája rögzül a sókristály szerkezetében és ezt az energiát adja vissza nekünk, ha elhelyezzük, beépítjük otthonunkban, vagy akár grillezéshez használjuk.

Grillezés: A sótéglát sütőben, izzó parázson, vagy gázégőre helyezve felhevítjük és a forró sótömbön különféle ételeket ( lazac, steaket, csirkét, zöldségeket ) lehet grillezni. Sokkal egészségesebb a megszokott sütési formáknál. Célszerű ujjnyi vastag szeletekre vágni, így lesz ideális a hús sótartalma. Az ételeket külön ne sózzuk be.

Dekoráció a lakásba: Csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy hogyan használod fel a téglákat. Pl. sófalat lehet kialakítani, mely megvilágítva színterápiás megoldásként javítja a hangulatod, és a lelkedet is ápolja. A sófalnak olyan speciális kipárolgásuk van amely allergiás és asztmás megbetegedések kezelésére is alkalmas. Képes megszüntetni az elektroszmogot.

Termék részletei
CARAMIDSAR
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Parajdi Sótégla 20x10x2,50 cm

A kristálysó a só eredeti és természetes egységében megmaradt kincse a Földnek.

Írja meg véleményét
1 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on