Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
LR-Zeitgard PRO teljes szett bőröregedés csökkentés
  • LR-Zeitgard PRO teljes szett bőröregedés csökkentés

LR-Zeitgard PRO teljes szett bőröregedés csökkentés

LR-ZEITGARD
Értékelés 

LR-Zeitgard PRO bőröregedés csökkentés 

1 997,00 lei
Adóval együtt 2-3 munkanap
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Leírás

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK Zeitgard Pro készülék töltővel

Professzionális arctisztító kefe fej (adapterrel),

Arcradírozó fej,

Bőröregedés-csökkentő fej,

Testmasszírozó fej,

Arctisztító krém,

Arctisztító tonik,

Aktiváló testápoló

 ZEITGARD PRO KOZMETIKAI KÉSZÜLÉK

Az LR ZEITGARD szíve: szabadalomra bejelentett * készülék, mely a legmodernebb technológiákat és négy szépségkiegészítőt egységesít, illetve intelligensen kombinál. Arc vagy test, tisztítás vagy ápolás – igazi mindentudó modern technológiával.

Egy kiemelkedő, hightech készülék, mely modern technológiákat, mint az ultrahang és az oszcilláció, négy különböző szépségeszközzel egyesít, a szépségszalonok minőségében. A fejek cseréje során a készülék felismeri, melyik technikát kell alkalmazni.

TISZTÍTÁS

Gyengéd, mégis a pórusok mélységéig ható arctisztítás. Két nagyon hatékony termék a Zeitgard Pro kozmetikai készülék mellé a professzionális arctisztításért. A tiszta bőrképért – mintha épp a szépségszalonból léptél volna ki.

ARC- ÉS TESTÁPOLÁS

Mindennapi és speciális ápolás arcra és testre hatékony ápoló formulákkal életkor és bőrigények szerint. A Zeitgard Pro kozmetikai készülék profi eszközeivel a prémium kozmetikumok hatékonysága érezhetően intenzívebb lesz.

SZÉPSÉG

A minőségi LR ZEITGARD  arcápolási termékek hangsúlyozzák a természetes szépséget és gondoskodnak a ragyogó megjelenésről.

PROFESSZIONÁLIS TISZTÍTÓ FEJ

Az arctisztító fej nagyon meggyőző az egyedülálló higiéniai koncepciójával. A kefe finom szálait antibakteriális Microsilver BG TM *** hatóanyaggal láttuk el.

HASZNÁLAT: Arc

1. LÉPÉS:     Használat előtt vized be az arcod, majd oszlasd el az arctisztító krémet a bőrödön! Kapcsold be a készüléket és kezdd el a gyengéd tisztítást a jobb és a bal orcán, valamint a T-zónában,  20-20 másodpercig!

2. LÉPÉS:     Tisztítás után töröld át az arcod az arctisztító tonikkal!

ARCTISZTÍTÓ KRÉM

A tisztító fejjel használva gyengéden, mégis alaposan tisztítja az arcbőrt. A könnyed krém harungana kivonattal támogatja a bőrregenerációt és javítja a bőrképet. Az eredmény: élettel teli, enyhén matt bőrtónus. - 125 ml

INTENZÍV RADÍROZÓ FEJ

Az innovatív ultrahangos mélytisztítás lehetővé teszi az elhalt hámsejtek, egyenetlenségek, a pórusokban, valamint a szőrtüszőkben lévő felesleges faggyú precíz eltávolítását. A bőr láthatóan simább, frissebb és fiatalosabb lesz.

HASZNÁLAT: 

1. LÉPÉS:     Vidd fel az arctisztító krémet kézzel a nedves arcbőrre, vízzel mosd le, de ne töröld meg az arcod!

2. LÉPÉS:     Kapcsold be a készülékes és 45 fokos szögben gyengéden nyomd a nedves arcodra a fém spatulát maximum 3 percig! Mindig belülről kifelé és lentről felfelé haladj!

3. LÉPÉS:     Vidd fel az arctisztító tonikot egy vattakorong segítségével! Megnyugtatja és erősíti a bőrt a radírozó kezelés után.

ULTRAHANG FREKVENCIA

A speciális ultrahang frekvenciája elpárologtatja a vízmolekulákat a bőrről – egy sor mikrorobbanás a bőrön. Az így felszabadult energia feloldja a szennyeződéseket és a hámsejteket a pórusok mélyéről.

PRÉMIUM ARCTISZTÍTÓ TONIK

Tisztítja és megnyugtatja a bőrt a tisztító fejes kezelés vagy a mélytisztítás után. Cink PCA-val erősíti a bőr természetes védő funkcióját, valamint allantoinnal és panthenollal erősíti a bőr természetes védekezőképességét, a harungana kivonat pedig élettel telivé varázsolja a bőrt. Az alkoholmentes formula minden bőrtípusra ajánlott és visszaállítja a bőr természetes PH-értékét. - 200 ml

HATÉKONY BŐRÖREGEDÉS CSÖKKENTŐ FEJ

Gondoskodik a rugalmasságról és csökkenti a bőröregedés jeleit. A fej ultrahangos technológiája serkenti a sejtanyagcserét, valamint a bőr kollagénszintézisét, sőt a hatóanyagokat a bőr mély rétegeibe juttatja. A bőr feszesebb és rugalmasabb lesz. A ráncok jelentősen csökkennek. Mindennapi használatra, reggel és este.

HASZNÁLAT: Arc

1. LÉPÉS:     Tisztítsd meg az arcbőrt az arctisztító fejjel vagy a radírozó fejjel!

2. LÉPÉS:     Vigyél fel egy LR ZEITGARD ápoló terméket! Vidd fel a krémet pontokban az arcra és masszírozd be a bőröregedés-csökkentő fej segítségével! Kezeld a jobb és bal orcát egyaránt! Körkörös mozdulatokat végezz, belülről kifelé haladj és alulról felfelé!

Az új Zeitgard Pro kozmetikai készülék bevezetésével bizonyos ápoló termékek receptúráját is innovatív hatóanyag-szállító rendszerrel gazdagítottuk. Ez a rendszer úgy működik, akár a bőröregedés-csökkentés erősítése. A bőröregedés-csökkentő fejjel növeli az értékes összetevők hatékonyságát. Először célzottan a bőrsejtekben, majd közvetlenül a sejtekbe juttatja az anyagot. Szabadjára engedi a hatóanyagot a sejt belsejében, hogy ott kifejtse hatékonyságát. Ezzel a módszerrel könnyen eljuthatunk a bőröregedés kiváltójához és célzott tápanyagellátással lassíthatjuk a folyamatot.

FESZESÍTŐ TESTMASSZÍROZÓ FEJ

Az ultrahangos masszázs a testmasszírozó fejjel feszes és egyenletes bőrképet biztosít. Napi használat mellett gondoskodik a feszesebb kötőszövetekről és a kevesebb narancsbőrről.

HASZNÁLAT: TEST

1. LÉPÉS: Vidd fel a testápolót naponta 1-2 alkalommal. A testmasszírozó fej segítségével masszírozd be a krémet a bőrbe, 2-2 percen keresztül minden testrészen. Körkörös mozdulatokkal vezesd a készüléket a nyirokcsomók irányába: a lábaknál a lágyék felé, a hason a lágyék felé, a fenéken a térdhajlat felé, a karokon a könyök felé.

AKTIVÁLÓ TESTÁPOL

A feszesítő testápoló újraépíti a bőr természetes kollagénvázát, nedvességgel látja el a bőrt és meg is köti azt a bőrben. A panthenol és az E-vitamin erősítik a bőr védekezőképességét, a hyaluronsav pedig látványosan feszesíti a bőrt. A bőr rugalmasabb és bársonyosan simább lesz. - 200 ml

Hatóanyag-szállító rendszer: a kapszulába zárt hatóanyag feszesíti a bőrt és csökkenti a bőr durvaságát.

A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA AZ EGYENLETES BŐRÉRT

Az ultrahangos rezgések néhány centiméter mélyre jutnak a bőrben. Ott segítik a zsírt, hogy a bőrsejtekben megolvadjon. A vibráló masszázs által a cseppfolyósított zsír a bőrsejtekben egyenletesen újjáformálódhat, ami által a bőrkép simább és feszesebb lesz. A testápoló hatóanyagai a testmasszírozó fej és az ultrahangos technológia által gyorsabban és mélyebbre jutnak a bőrben. Rendszeres használat mellett a mély bőrrétegekben kialakul egy tápanyagraktár, mely a tartós eredményekről gondoskodik.

HOGYAN HAT AZ ULTRAHANG HASZNÁLATA?

A zsír a bőrsejtekben egy egyenetlen felületet alkot, így a bőrkép is egyenetlen a használat előtt.

Az ultrahang használat során a zsír cseppfolyós lesz a bőrsejtekben.

Nagyjából 2 perc után a kezelt területen a zsír a bőrsejtben teljesen cseppfolyósodik és kész, hogy újraformálódjon egy lapos felületté.

Eredmény: a bőrkép simább és feszesebb.

Termék részletei
LR-ZEITGARD
1 Elem
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

LR-Zeitgard PRO teljes szett bőröregedés csökkentés

LR-Zeitgard PRO bőröregedés csökkentés 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on