Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
LR-Pro Balance 360 tabletta
  • LR-Pro Balance 360 tabletta

LR-Pro Balance 360 tabletta

LR-PROBALANC
Értékelés 

Kiegyensúlyozott sav - bázis.

140,00 lei
Adóval együtt 2-3 munkanap
Mennyiség
készleten

Leírás

A ProBalance tabletta segíti a megfelelő sav-bázis egyensúly kialakítását és az általános jó közérzetet. Ásványi anyagokkal segít a fáradtság leküzdésében is.

ProBalance tabletta az az ásványianyag-turbó, amely gondoskodik a legtöbb létfontosságú nyomelemről és ásványi anyagról, mint például a nátrium, kálium, magnézium, kalcium, réz, szilícium, króm és molibdén, amelyre a szervezetünk optimális működéséhez szükség van. Mindemellett a ProBalance ezeket az ásványi anyagokat sókkal való kötésben tartalmazza, amely egyrészt segíti a könnyebb beépülést, másrészt hozzájárul a szervezetünk sav-bázis háztartásának kiegyensúlyozásához.

Mi is az a sav-bázis egyensúly, és miért fontos?

Minden vizes oldatnak van vegyhatása, vagyis pH-értéke. Ahogy arról korábban már volt szó, szervezetünk 70%-a víz, így szervezetünk víztartalmának is van pH-ja. A pH skálán a 7,0 érték a semleges, alatta savas, felette lúgos a kémhatás. Az emberi test 7,35-7,45 pH tartományban működik jól, vagyis enyhén lúgos. A sejtjeink ehhez a lúgos kémhatáshoz vannak hozzászokva.

Honnan a sok sav?

A szervezetünk az anyagcsere folyamán maga is termel savakat: húgysav, tejsav, citromsav, ecetsav, szénsav stb. keletkeznek. A vesénk által kiválasztott vizelet pH értéke 4,8-7,5 között mozog. (A kávé és a sör pH-ja 4,0, azaz savasabb, mint a szervezet legsavasabb folyadéka!)

a túlzott fehérje-, finomított cukor-, zsír- és szénhidrátbevitel

a túl sok táplálékbevitel – ha a gyomor túlzottan megtelik, az emésztőnedvek nem férnek hozzá rendesen a táplálékokhoz

a túl gyakori evés – ha nem várjuk meg, amíg a gyomrunk “végez” az előző étkezés megemésztésével, pl. mert nassolunk, eszegetünk

a cigaretta, a fekete kávé, az alkohol, és egyes gyógyszerek nagyon erősen savasító hatásúak

Mit kezd a szervezetünk a termelődő savakkal?

A szervezet az ún. „puffer-rendszer” segítségével folyamatosan igyekszik közömbösíteni a képződő savakat. Ennek a rendszernek a két legfontosabb szerve a tüdő és a vese. A tüdőn keresztül kilélegezzük az illékony savakat, a nem illékonyakat pedig a vese kiválasztja. De részt vesz a puffer-rendszer tevékenységében a vér, a máj, bizonyos fehérjék, stb. Egészségtelen étrend esetén azonban a puffer-rendszerek kimerülnek. Ilyenkor elsavasodik a szervezet, és ez sok betegség melegágya.

Mi történik, ha túl sok a sav a szervezetben?

Ha a savszint túl magas, akkor a testünk nem tud megszabadulni tőle és kénytelen pl. elraktározni a testszövetekben, pl. a zsírszövetben. Vagy megpróbálja semlegesíteni, azonban az ehhez szükséges ásványi anyagokat (pl. kálcium, magnézium stb.) a különféle szervektől, csontokból, fogakból “veszi el”. Ennek köszönhetően azonban leépülnek a test ásványianyag-készletei, törékennyé válnak az erek és a csontok, ami érproblémákhoz, csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezet. Sőt, ha “megtelnek” a zsírraktárak, akkor a sav kilép a létfontosságú szervek terébe,és itt okoz károsodást.

Hogyan segíthetünk a szervezetünknek a sav-bázis egyensúly megtartásában?

Az egészséges, lúgosító ételek és az elegendő folyadékbevitel az első lépés a megfelelően lúgos kémhatás kialakítása felé. Manapság azonban majdnem mindegyikünk szervezete súlyosan el van savasodva, ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő ásványi anyagokkal és nyomelemekkel pótoljuk mindazt, amit a szervezetünk a savtalanításra felhasznál.

A benne található ásványi anyagok: mint pl. nátrium, kálium, magnézium, kálcium, réz, szilícium, króm és molibdén nem csak önmagukban fontos lúgosító elemek. A ProBalance olyan speciális, sókkal alkotott kötésekben tartalmazza ezeket, amelyek képesek beépülni a szervezet sejtjeibe és így jelentősen nő a felszívódás. Ezáltal erősen lúgosítják a szervezetet, és segítenek kiegyenlíteni a túlsavasodást.

Milyen hatásra számíthatunk, ha a ProBalance segítségével szervezetünk lúgosításába fogunk?

A ProBalance, vagyis szervezetünk lúgosabbá válásának hatására:

normalizálódhatnak az anyagcsere folyamatok

kiürülhetnek a savak a szervezetből és vele a zsírraktárak is, amelyek eddig felelősek voltak a tárolásukért

javulhat az agyműködésünk, emlékezőképességünk

általában frissebbnek, teherbíróbbnak érezhetjük magunkat

Hogyan érdemes szedni a ProBalance Tablettát?

A ProBalanceból napi 3×4 tabletta szedése javasolt, másfél-két órával étkezés után.

Ha kúraszerűen szeretnénk lúgosítani, akkor 3×4 tabletta 12 héten át, majd újabb 12 hétig 3×2 tabletta. Gyermekeknek: 4–10 éves korig napi 3×2 tabletta; 10 éves kortól napi 3×4 tabletta.

A ProBalance laktózmentes, ezért laktórzérzékenyek is szedhetik!

    

Termék részletei
LR-PROBALANC
3 Elemek
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Parajdi Sótégla 20x10x2,50 cm

LR-Pro Balance 360 tabletta

Kiegyensúlyozott sav - bázis.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on