Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Parajdi Kosó (Párologtatásra) 1 kg
  • Parajdi Kosó (Párologtatásra) 1 kg

Parajdi Kosó (Párologtatásra) 1 kg

SARE-ROCA
Értékelés 

Friss, tiszta, csiramentes, levegőt tudunk otthon is előállítani. 

21,00 lei
Adóval együtt 1-2 hét
Mennyiség
rendelésre

Leírás

Kosó (Párologtatásra)

A hálószobánkba, ahol nyolc órát is eltölthetünk naponta egy igen egyszerű és olcsó módszerrel feljavíthatjuk a levegő minőségét.

Friss, tiszta, csiramentes, levegőt tudunk otthon is előállítani. Vegyünk egy nagyobb méretű üvegedényt, tegyünk bele 2 kg kősót és töltsük fel vízzel, annyival, hogy lepje el a sót, amit beletettünk, helyezzük az ágyunkhoz minél közelebb, tegyünk alája egy műanyag tálcát és arra vigyázzunk, hogy a szoba hőmérsékleten elpárolgott vizet rendszeresen pótoljuk.

Egy-két hét alatt az edény falára akár ujjnyi fehér sóréteg is kicsapódik, maga a látvány is csodálatos. Ezek után egyéb dolgunk nincs, mint a kipárolgott sós levegőt szívni, télen a vírusok és baktériumok messze elkerülik ezt a helyet, nyáron igazi pollencsapdaként viselkedik.

A lakásba több helyen is lehet sótálat elhelyezni, de a hálószobában mindenképpen legyen. Egy adag só negyed évet is eltarthat, de ha megunjuk, és úgy érezzük, hogy nincs rá szükségünk a továbbiakban, akkor csak tiszta vízben le kell mosni a lerakodott sót az edény faláról és bármire használhatjuk ismét a tálat, ha hagyjuk, akkor az idő múlásával egyre szebbé és egyre nélkülözhetetlenebbé válik ez a különleges és egyszerű módszer.

Termék részletei
SARE-ROCA
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Parajdi Kosó (Párologtatásra) 1 kg

Friss, tiszta, csiramentes, levegőt tudunk otthon is előállítani. 

Írja meg véleményét

Kövess minket Facebook-on