Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Almapektin Inulinnal  500 ml
  • Almapektin Inulinnal  500 ml

Almapektin Inulinnal 500 ml

PECT-MAR
Értékelés 

Almapektin Inulinnal  500 ml

60,00 lei
Adóval együtt 1-2 hét
Mennyiség
rendelésre

Leírás

Almapektin Inulinnal  500 ml

A pektin és az inulin a két legértékesebb élelmi rost. A pektin, mint a legjobb vízben oldható fermentálható rost és az inulin, mint rezisztens szénhidrát fontos szerepet játszanak a bél immunállapot egyensúlyában.

A fermentálható rostok hozzájárulnak bél védekezéséhez, megelőzve a betegségek kialakulását, segítik a bélnyálkahártya immungát működését. Az immungát az emberi test kapuőre. A nyálkahártya és a bélhámsejtek megakadályozzák, hogy a béltartalom nemkívánatos molekulái és a kórokozók belépjenek – a lamina propria alá bekerülve – a nyirok- és a vérkeringésbe.

A gyulladásos bélbetegségek (IBD), a fekélyes vastagbélgyulladás (UC) és a Crohn-betegség (CD) krónikus és visszatérő gyulladásos állapot a bél traktusban. Az olyan tünetek, mint a hasmenés, hasi görcsök, súlycsökkenés, fáradtság, vérszegénység és bélrendszeren kívüli tünetek (többek között különböző gyulladásos bőrbetegségek, ízületi gyulladás) nagy hatással vannak az életminőségre.

Az UC és a CD előfordulásának gyakorisága világszerte nőtt az elmúlt 50 évben, különösen a fejlődő és a nyugati országokban. A krónikus és visszatérő bélgyulladásos állapot immunológiai, mikrobiális és környezeti tényezők közötti összetett kölcsönhatás eredménye, így egy specifikus kezelés kifejlesztése fontos feladat. A terápiának fontos része a bélgát diszfunkciójának és az immunrendszer rendellenességeinek megszüntetése, például autoimmun és gyulladásos betegségek, beleértve a Crohn – betegséget és a fekélyes vastagbélgyulladást. A bélgát funkció javítása az élelmi rostfogyasztás növelésével, hatékony stratégia lehet a nyugati, immunrendszerrel kapcsolatos betegségek megelőzésére.

A javasolt napi mennyiség bélbeteg embereknek és várandós hölgyeknek 10 cl, ha valaki odafigyel a rost bevitelre, valamint a bélproblémák megelőzésére 5 cl. A gyerekeknek is 5-10 cl / nap.
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot!

Termék részletei
PECT-MAR
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Almapektin Inulinnal 500 ml

Almapektin Inulinnal  500 ml

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on