Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Mecsek Klimax Teakeverék 20 Filter
  • Mecsek Klimax Teakeverék 20 Filter

Mecsek Klimax Teakeverék 20 Filter

MECSEK-KLI
Értékelés 

Mecsek Klimax Teakeverék 20 Filter

16,00 lei
Adóval együtt 1-2 hét
Mennyiség
rendelésre

Leírás

Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

Mi a hatóanyaga? 1 filter összetétele: 0,25 g levendulavirág (Lavandula angustifolia Mill. /L. oficinalis Chaix/; flos), 0,25 g borsosmentalevél (Mentha x piperita L.; folium), 0,25 g közönséges párlófű virágos hajtás (Agrimonia eupatoria L.; herba), 0,25 g galagonya virágos hajtásvég (Crataegus monogyna Jacq. et/seu Crataegus laevigata /Poir./ DC.; folium cum flore) aprított formában.

 Mit tartalmaz még a termék? A teakeverék nem tartalmaz mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat, tartósítószert.

Mikor ajánlott a teakeverék fogyasztása? A teakeverék összetevőinek hatására csökkennek a változókori kellemetlen tünetek: az ingerlékenység, idegesség, ill. az emiatt fellépő emésztési- és szívproblémák.

Mikor nem ajánlott a teakeverék fogyasztása? A teakeverék összetevőivel szembeni egyéni túlérzékenység (allergia), epebántalmak (pl. epekő, epeutak gyulladásos megbetegedései) és nyelőcső-reflux esetén (a készítmény borsosmenta összetevője a kellemetlen tünetek erősödését okozhatja) a teakeverék nem fogyasztható.

 Mit kell tudni a tea fogyasztása előtt? A teakeverék alkotórészei görcsoldó, nyugtató, vizelethajtó hatásúak. A tea fogyasztásakor az ilyen jellegű panaszai enyhülhetnek, a kiválasztott vizelet mennyisége megnő.

Fogyasztható-e a teakeverék gyógyszerekkel együtt? A javasolt adagolásban gyógyszerekkel való kölcsönhatása jelenleg nem ismert.

Gépjármű vezetésre és gépkezelői tevékenységre van-e hatása a tea fogyasztásának? A teakeverék fogyasztása kismértékben befolyásolhatja (nyugtató hatása) ezen tevékenységeket.

Hogyan és milyen adagolásban ajánlott a teakeverék fogyasztása? Naponta 3-5 x 2-3 teafiltert 3-5 dl forrásig melegített vízzel leforrázni, majd lefedve 5-10 percig állni hagyni. A filter eltávolítása után egyéni ízlés szerint fogyasztható.

Milyen mellékhatásai lehetnek a teakeverék fogyasztásának? A teakeverék összetevőivel szembeni egyéni túlérzékenység esetén allergiás reakciók (pl. nehézlégzés, borreakciók) jelentkezhetnek. Nyelőcső-reflux esetén a kellemetlen tünetek erősödhetnek. Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

 Mire kell még ügyelni a teakeverék fogyasztása során? Ha a készítmény 4 hétig tartó, folyamatos alkalmazása során a tünetek nem javulnak, vagy rosszabbodnak, keresse fel orvosát! Feltétlenül keresse fel orvosát, ha lábai megdagadnak, szívtáji fájdalmat érez, amely a karokban, a has felső részébe, a nyak tájékára kisugárzik, vagy légzési rendellenességet (nehézlégzést) tapasztal.

Mennyi ideig fogyasztható a tea? A tea fogyasztása 4 hétig kúraszerűen javasolt a változókori tünetek jelentkezésekor.

 Hogyan kell tárolni a teakeveréket? Legfeljebb 25 oC-on tárolandó. A nedvességtől való védelem érdekében a filtertasakba csomagolt teakeveréket tartsa a jól lezárt dobozban.

Milyen a teakeverék külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Leírás: zöldes-barna, menta és levendula szagú, előírás szerinti aprítottságú (2,0 mm) homogén teakeverék. Nyilvántartási szám: OGYI-952/2006.

Csomagolás: 1 g teakeverék filtertasakban, dobozban, és celofánban. Csomagolási egység: 20 db / tasak / doboz / celofán

Termék részletei
MECSEK-KLI
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Mecsek Klimax Teakeverék 20 Filter

Mecsek Klimax Teakeverék 20 Filter

Írja meg véleményét
12 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on