Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék

Parajdi Kénes-jódos Fenyő illatú fürdősó 0,5 kg

SARE-PRAIDBB
Értékelés 
48,00 lei
Adóval együtt 1-2 hét
Mennyiség
rendelésre

Leírás

A fenyő illatú Parajdi fürdősó intenzív fenyőillatot varázsol a fürdőszobába, ahol egy 20 perces lazító fürdőzésbe merülve regenerálhatjuk fáradt testünket, kényeztetve magunkat.

Otthonunkba csalogatva a természet erejét felhasználhatjuk arra, hogy kiszakadjunk a mindennapi terhek görcsös béklyóiból. A Parajdi fürdősók relaxációs élményt, ellazulást ígérnek.

A Parajdi fürdősók gyógyhatása kiemelkedő, hozzájuk hasonlót nem igen találni a boltok polcain. A Parajdi só 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, és gyógyiszap tartalma igen magas, így kiváló a reumás panaszok, ízületi problémák, borproblémák ellen s összességében a szervezet anyagcsere folyamatainak támogatásában.

A fenyővel kombinált Parajdi fürdősó jótékonyan hat asztmára, allergia esetén, nem csak a fürdővízben feloldva, de inhalálóként alkalmazva is enyhíti, akár a megfázás tüneteit is, azontúl természetesen kellemes fürdőélményt biztosít.

Használata: 500 g fürdősót tégy a fürdővízbe. Addig kevergesd amíg fel nem oldódik a só. Élvezd a jótékony fürdőt.

Lazulj így 20-30 percet, relaxálj. A fürdősó magas ásványi anyag tartalma miatt a fürdővízben iszapszerű üledék keletkezik.

A fürdés után ne öblítsük le a testünket. Pihenjünk le!

Javaslat: Enyhíti a felső légúti, allergiás, asztmás panaszokat, jótékonyan hat ízületi, és borpanaszok esetén, szépiti a bőrt, csökkenti a gyulladást, oldja a stresszt, ellazít.

Vigyázat! Csak külsőleg használható!

Gyerekektől elzárva tartandó !

Összetevők: Természetes Parajdi só, fenyő illóolaj !

Termék részletei
SARE-PRAIDBB
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Parajdi Kénes-jódos Fenyő illatú fürdősó 0,5 kg

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on