Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék

Parajdi Relax Fürdősó Fenyő 2 kg

SARE-BARELBRA
Értékelés 

Parajdi Relax Fürdősó Fenyő 2 kg

28,00 lei
Adóval együtt 2-3 munkanap
Mennyiség
készleten

Leírás

LEÍRÁS

A fenyő illatú Parajdi fürdősó intenzív fenyőillatot varázsol a fürdőszobába, ahol egy 20 perces lazító fürdőzésbe merülve regenerálhatjuk fáradt testünket, kényeztetve magunkat. Otthonunkba csalogatva a természet erejét felhasználhatjuk arra, hogy kiszakadjunk a mindennapi terhek görcsös béklyóiból.

A Parajdi fürdősók relaxációs élményt, ellazulást ígérnek.

A Parajdi fürdősók gyógyhatása kiemelkedő, hozzájuk hasonlót nem igen találni a boltok polcain. A Parajdi só 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, és gyógyiszap tartalma igen magas, így kiváló a reumás panaszok, ízületi problémák, bőrproblémák ellen s összességében a szervezet anyagcsere folyamatainak támogatásában.

A fenyővel kombinált Parajdi fürdősó jótékonyan hat asztmára, allergia esetén, nem csak a fürdővízben feloldva, de inhalálóként alkalmazva is enyhíti, akár a megfázás tüneteit is, azontúl természetesen kellemes fürdőélményt biztosít.

Használata:

500 g fürdősót tégy a fürdővízbe. Addig kevergesd amíg fel nem oldódik a só. Élvezd a jótékony fürdőt. Lazulj így 20-30 percet, relaxálj. A fürdősó magas ásványi anyag tartalma miatt a fürdővízben iszapszerű üledék keletkezik. A fürdés után ne öblítsük le a testünket. Pihenjünk le!

Javaslat:

Enyhíti a felső léguti, allergiás, asztmás panaszokat, jótékonyan hat izületi, és bőrpanaszok esetén, szépiti a bőrt, csökkenti a gyulladást, oldja a stresszt, ellazít.

Vigyázat! Csak külsőleg használható! Gyerekektől elzárva tartandó !

Összetevők: Természetes Parajdi só, fenyő illóolaj

Termék részletei
SARE-BARELBRA
3 Elemek
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Parajdi Relax Fürdősó Fenyő 2 kg

Parajdi Relax Fürdősó Fenyő 2 kg

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on