Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Active Panax Ginseng 30 db Dr Chen Patika
  • Active Panax Ginseng 30 db Dr Chen Patika

Active Panax Ginseng 30 db Dr Chen Patika

Értékelés 
31,00 lei
Adóval együtt 1-2 hét
Mennyiség
rendelésre

Leírás

Termékleírás

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítoképesség, a vitalitás és a frissesség megorzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulhatnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segíthetséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában. (lásd Európai Szakhatóság: EFSA állításai)

Panax Ginzeng

Az ázsiai ginzeng (Panax ginseng) a borostyánfélék családjának tagja. A növény értékes hatóanyagokat tartalmaz: szaponinok, olajok, fitoszterol, szénhidrát, aminosav, vitaminok és peptidek. A hatásért felelos vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg és növelik a szellemi, fizikai teljesítoképességet. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén. Egyéb összetevok a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik, és a poliszacharidok, melyek immunerosíto hatásúak.

Ginzeng - Ginseng

A ginzeng gyökerét évszázadok óta használják a Távol-Keleten, már több mint 400 éve termesztik. Szellemi és fizikai eronlétfokozó, számos Magyarországon is kapható, kínai eredetu potencianövelo készítmény alapanyaga. Több fajta Ginsenget különböztetünk meg a lelohelye szempontja szerint: az ázsiai ginzeng (Panax ginseng), az amerikai (P. quinquefolius) és az eleutheronak rövidített szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus).
Adagolás: Napi 1 kapszula
Termék részletei
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Active Panax Ginseng 30 db Dr Chen Patika

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on