Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Herbafulvo Essencia Prémium 750 ml
  • Herbafulvo Essencia Prémium 750 ml

Herbafulvo Essencia Prémium 750 ml

HERBA-PREMP
Értékelés 

 Herbafulvo Essencia Prémium 750 ml

120,00 lei
Adóval együtt 2-3 munkanap
Mennyiség
készleten

Leírás

 Herbafulvo Essencia Prémium 750 ml

Több kritika ért bennünket a Herbafulvo essencia semmihez sem hasonlítható karakteres íze miatt (nem igazán finom), ami gyakorlatilag a gyógynövénykivonatok, illetve a fulvosav íze.

A kedvezőbb ízhatás érdekében módosítottuk az esszenciák összetételét, ezért került bele az inulin.

Az inulin egy édes ízű élelmi rost, ami lényegében a saját enzimjeinkkel nem emészthető, rezisztens szénhidrát, ami egy nagyon hasznos prebiotikum.

Az általunk használt inulin csicsókából származik, mely nagyon nagy tisztaságú, ezzel el tudjuk kerülni a csicsóka szirupnál tapasztalt puffadást okozó hatást. Tudni kell azt, hogy a csicsóka kb. 24% inulint, kb. 14 százalék monoszacharidot, fruktózt és glükózt, ezen kívül kb. 3 százalék cukoralkoholt tartalmaz. Ha ön használ inulint, mely puffadási problémát okoz, akkor az Ön által használt inulinban van monoszacharid és cukoralkohol.

A prebiotikus hatású kifejezetten édes ízű inulin használata miatt a prémium változatból kivettük a stevia természetes édesítőszert.

A másik jelentős eltérés, hogy kivettük a kálium-szorbátot az összetételből.

A Herbafulvo essencia hatóanyag megőrzése és tartósítási eljárása egy fél aszeptikus eljárás, ahol az étrend-kiegészítő pH értékét 4,3-ra állítjuk be, a Herbafulvo sterilizálása és betöltése 84 fokon történik.

Ezzel érjük el, hogy a termék természetes és gyógynövény hatóanyagai egy éven keresztül megőrzik a hatásosságukat. 4 év tapasztalata alapján kimondható, hogy a kálium- szorbát kiegészítés túlzott óvatosságnak bizonyult hatóanyag megőrzés szempontjából, mert a vizsgálatok szerint a szigorú gyártási technológia alapján a Herbafulvo essencia prémium kálium-szorbát mentesen is steril mikrobiológiailag. Ezért a Herbafulvo essencia prémium étrendkiegészítőt a kálium-szorbátra érzékeny emberek is fogyaszthatják.

Még egy lényeges eltérés van a Herbafulvo essencia és Herbafulvo essencia prémium összetétele között.

A prémium tartalmaz nikotinsav-amidot vagy más néven niacinamidot. Az alap molekula a niacin vagy nikotinsav, ami lényegében a B 3 -vitamin. 

Két ok miatt használjuk a nikotinsav amidált változatát. Testünkben a nikotinamid az aktív forma, az amidálás a májban történik egy citokróm p450 enzim segítségével, ez az amidálási folyamat sérül környezeti, leginkább táplálkozási hatás miatt.

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte.

Az arginin donorja a nitrogén-monoxidnak, az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletatió létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást. A Herbafulvo essenciát Prémium a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.

A normál bélflóra szervezetünk egyik, védőbástyája”. Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása. A nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése.

Rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka

Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt.

Termék részletei
HERBA-PREMP
13 Elemek
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Parajdi Sótégla 20x10x2,50 cm

Herbafulvo Essencia Prémium 750 ml

 Herbafulvo Essencia Prémium 750 ml

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on