Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Dr.Chen Szív Meridián kapszula 30 db
  • Dr.Chen Szív Meridián kapszula 30 db

Dr.Chen Szív Meridián kapszula 30 db

DRCHEN-SZIVM
Értékelés 

Dr.Chen Szív Meridián kapszula 30 db

40,00 lei
Adóval együtt 2-3 munkanap
Mennyiség
készleten

Leírás

A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhet, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

A TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) szerint a szívbetegségek kialakulása megelőzéséhez hozzájárulhatunk az egészséges életmód bizonyos szabályainak figyelembevételével, mindenekelőtt a táplálkozással.

A kalória- és zsírszegény, viszont telítetlen omega-3 zsírsavakban gazdag ételek, így a halhús fogyasztása kedvezően befolyásolja a szív és keringési rendszer állapotát. Kerüljük a sok só, cukor, transz-zsírsavak (margarin, rántott ételek), a többször használt olaj fogyasztását. A TCM a piros gyümölcsöket és terméseket általánosságban ajánlja a szív támogatásához: így a gránátalmát, galagonyát, jujubát, fafülgombát, balzsamkörtét, lótuszmagot, szőlőt és más magas flavonoid-tartalmú gyümölcsöket.

Fontos a napi testmozgás, mégpedig nem elsősorban a kimerítő sportolás, hanem a kitartó, lassú erőfeszítés. A szívbetegségek megelőzésére a legjobb mozgás a séta, napi legalább 45 percen át, vagy az úszás. A láb fontos oxigénfelvevő terület a szív számára, mozgatása ezért elsőrendű feladat a szív egészsége szempontjából. Ne erőltesse meg magát, különösen nyáron ne: a kínai mondás szerint „az izzadtság a szívtől vonja el a nedvességet”.

Kerülje a dohányzást, a rossz levegőt. Biológiai óránk szempontjából a déli 11-13 óra közötti időszak a legfontosabb a szívmeridián számára. Ilyenkor tanácsos fél óra pihenőt tartani, ezzel is hozzájárulva szívünk egészségének megőrzéséhez.

Kiszerelési egység 400 mg x 30 db

AJÁNLJUK

A szív és a keringési rendszer egészségének támogatásához

Termék fő öszetevői

szelén, gránátalma kivonat, allicin, galagonya

Termék részletei
DRCHEN-SZIVM
5 Elemek
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Parajdi Sótégla 20x10x2,50 cm

Dr.Chen Szív Meridián kapszula 30 db

Dr.Chen Szív Meridián kapszula 30 db

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on