Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Herbafulvo Essencia papaya kivonattal 750 ml
  • Herbafulvo Essencia papaya kivonattal 750 ml
  • Herbafulvo Essencia papaya kivonattal 750 ml

Herbafulvo Essencia papaya kivonattal 750 ml

HERBA-PAPAY
Értékelés 

Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült .

110,00 lei
Adóval együtt 2-3 munkanap
Mennyiség
készleten

Leírás

HERBAFULVO essencia Papaya kivonattal !

A  papaya- vagy dinnyefa, ma a trópusok egyik legelterjedtebb haszonnövénye. A japánok a papaya levét emésztési zavarok kezelésére használták.

A papayafa levele a növény legértékesebb része. A levél igen gazdag papainban, enzim tartalma 15-szöröse az érett gyümölcsének.

A tizenkilencedik századi amerikai orvosok a papaya levelet tea formájában használták az emésztési zavarok kezelésére

A papaya levél tea jól kezeli a fermentatív emésztési zavarokat, megszünteti a gyomorégést. Hatékonyan lebontja a búzaglutént és a szénhidrátokat. Természetes emésztési segédanyagként a papaya levél kiválóan alkalmas az emésztési zavarok kezelésére, és rendkívül hasznos a gyomor-bél traktus bármilyen zavarára. A papaya enyhíti az akut prosztata gyulladást, és nagyon hasznos lehet a jóindulatú prosztata hipertrófia (BPH) és a herpes simplex vírus kezelésében.

Laboratóriumi állatokkal végzett kísérlet során nyert bizonyítást, hogy a Papaya levél tea véd a gyomorfekély ellen. A vizsgálatban a papaya levélkivonat csökkentette a fekély súlyosságát és erős antioxidáns hatásokat mutatott. Ebből az előzetes tanulmányból arra a következtetésre jutottak, hogy a papaya levél tea a gyomorfekély és a gyomor oxidatív stressz kezelésére alkalmas.Laboratóriumi állatokkal végzett kísérlet során nyert bizonyítást, hogy a Papaya levél tea véd a gyomorfekély ellen. A vizsgálatban a papaya levélkivonat csökkentette a fekély súlyosságát és erős antioxidáns hatásokat mutatott. Ebből az előzetes tanulmányból arra a következtetésre jutottak, hogy a papaya levél tea a gyomorfekély és a gyomor oxidatív stressz kezelésére alkalmas.

Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését.

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte.

Az arginin donorja a nitrogén-monoxidnak, az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletációt létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást. A Herbafulvo essenciát a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé.

Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.

A normál bélflóra szervezetünk egyik ,,védobástyája". Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.

Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt Napi ajánlott bevitel: 0,4 milliliter testtömeg kilogrammonként (75 kg- os embernek napi 30 milliliter) Összetevői: fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű).

Összefoglalva:

Kedvező hatása van a vérkeringésre, a kapilláris vérerek megnyílására, az optimális vérnyomás fenntartásában. Jó hatással van a gasztroenterális problémákra.

Fontos! Nem stimulálja az immunrendszert, hanem azokat az anyagcsere közti terméket biztosítja szervezetnek, amelyeknek a hiánya akadályozza az immunrendszer szabályos működését. A szivárgó bélszindróma megszűnése miatt javulnak az autoimmun betegségek tünetei.

Segíti az immunrendszer működését, mivel biztosítja a működéséhez szükséges anyagokat.

Kiemelt szerepe van a máj- és vesevédelemben és regenerálásban. Kedvező a hatása az inzulin rezisztenciára, javul a tartós vércukorszint, a HBA 1 c. Korunk táplálkozási problémáinak a kezelésére a Herbafulvo essencia fogyasztása jó választás.

Ha Ön tudatosabban is táplálkozik, akkor teljes a siker, ha problémája van, akkor sokat javulhat az élet minősége, vagy megelőzheti a problémák kialakulását.

Termék részletei
HERBA-PAPAY
3 Elemek
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Herbafulvo Essencia papaya kivonattal 750 ml

Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült .

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on