Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú
  • Az immunrendszer megerősítését és a szervezetünk védőképességének javítását hatékonyabbá tehetjük
  • Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

HERBA-ESENT
Értékelés 

Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekbol készült.

105,00 lei
Adóval együtt 1-2 hét
Mennyiség
rendelésre

Leírás

A Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését.

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte.

Az arginin donorja a nitrogén-monoxidnak, az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletációt létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást. A Herbafulvo essenciát a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé.

Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.

A normál bélflóra szervezetünk egyik ,,védobástyája". Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.

Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt Napi ajánlott bevitel: 0,4 milliliter testtömeg kilogrammonként (75 kg- os embernek napi 30 milliliter) Összetevői: fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű).

Összefoglalva:

Kedvező hatása van a vérkeringésre, a kapilláris vérerek megnyílására, az optimális vérnyomás fenntartásában. Jó hatással van a gasztroenterális problémákra.

Fontos! Nem stimulálja az immunrendszert, hanem azokat az anyagcsere közti terméket biztosítja szervezetnek, amelyeknek a hiánya akadályozza az immunrendszer szabályos működését. A szivárgó bélszindróma megszűnése miatt javulnak az autoimmun betegségek tünetei.

Segíti az immunrendszer működését, mivel biztosítja a működéséhez szükséges anyagokat.

Kiemelt szerepe van a máj- és vesevédelemben és regenerálásban. Kedvező a hatása az inzulin rezisztenciára, javul a tartós vércukorszint, a HBA 1 c. Korunk táplálkozási problémáinak a kezelésére a Herbafulvo essencia fogyasztása jó választás.

Ha Ön tudatosabban is táplálkozik, akkor teljes a siker, ha problémája van, akkor sokat javulhat az élet minősége, vagy megelőzheti a problémák kialakulását.

Termék részletei
HERBA-ESENT
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekbol készült.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on