Nincs márka

Beszállítók

Nincs beszállító

Összes TOP termék
Parajdi Étkezési só 1 kg
  • Parajdi Étkezési só 1 kg

Parajdi Étkezési só 1 kg

SARE-PRAJ1
Értékelés 

A Parajdi sónak nincs is versenytársa a világon, az egyik legjobb minőségű só.

17,00 lei
Adóval együtt 2-3 munkanap
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Leírás

A Parajdi sónak nincs is versenytársa a világon, az egyik legjobb minőségű só:

84-féle ásványi elemet tartalmaz, ezért egyike a legéltetőbb, legegészségesebb sófajtáknak a világon! Ha mérgek helyett Ön is szívesebben fűszerezné a gyerekei elé tett ételt éltető Parajdi sóval, akkor ne késlekedjen, felejtse el az üzletekben kapható ("bolti") konyhasókat, és töltse fel kamrája polcát valódi Parajdi sóval!

Kevesen gondolnák, hogy olyan apróságokon is múlhat az egészségünk, mint az, hogy milyen sókristályok kerülnek a napi betevőbe. Mivel a Parajdi só az Ősóceán kiszáradásával keletkezett, ezért tartalmaz minden élettanilag fontos ásványi sót és nyomelemet. Az emberi test jórészt sóból és vízből épül fel, persze ez a só nem azonos a klasszikus konyhasó fogalmával, hanem a természetben előforduló ásványi sókat jelenti.

Tudományosan alátámasztott tény, miszerint az agyunk egyetlen gondolatra sem lenne képes só nélkül, így nagyon fontos az elfogyasztott ételeinkhez használt só minősége, amely nagyban meghatározhatja az életminőséget is.

A Parajdi só, pontosan olyan, ahogyan azt a Föld nekünk ajándékozta, nem adnak hozzá, és nem vesznek el belőle semmit. A Parajdi sóval tartósított ételek jobbak maradnak, mint azok, melyeknek eltevéséhez konyhasót használunk.

A boltokban kapható konyhasó ugyanis E-jelű adalékanyagot, csomósodásgátlót tartalmaz, illetve sok fajtához jódot és fluoridot is kevernek.

Használható:  Ételeink ízesítésére, vízben feloldva ivókúrára, inhalálásra. Serkenti az anyagcserét, így kifejezetten ajánlott cukorbetegség és túlsúly esetén.

Termék részletei
SARE-PRAJ1
1 Elem
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Herbafulvo Essencia 750 ml Gyógynövény Alapú

Parajdi Étkezési só 1 kg

A Parajdi sónak nincs is versenytársa a világon, az egyik legjobb minőségű só.

Írja meg véleményét
3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on